Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon eldurvult a panikbetegs...

Nagyon eldurvult a panikbetegsegem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

7 eves korom ota felek a hanyastol, pedig tudom, hogy nem faj, nem halok bele, csak par percig tart. Ha felrenyelek, vagy sokat eszek rogton atjarja a testem egyfajta meleg 'hullam', elzarodok a kulvilagtol es ott vege mindennek. Remegek, nem merek nyelni, nem merek mozogni csak fekszek az agyban es probalom egyenletesen venni a levegot. Kedden sokat ettem es disznonak ereztem magam, rossz volt a kozerzetem mert tudat alatt is bennem volt, hogy mivan, ha kijon.. Este 11tol hajnal 4ig fekudtem az agyban mint egy darab fa es sirtam, nem kaptam levegot, remegtem. Azota nem merek semmit leeroltetni a torkomon, altalaban 1-2 het mire visszarazodom a kulvilagba es nem szorongok. Voltam mar pszichologusnal, nyugtatot irt fel.

Eleg zuros a csaladi hatterem, nagyon elter a megszokottol. Anyukam nagyon sok alkoholt ivott, es masnap ki is hanyta, vegig hallgattam es tisztan emlekszem, hogy utana wcre se mertem menni, mert 'mocskos'. A testverem is panikbeteg, o a halaltol fel. Valami biztos all a hatterben, vagy genetikailag vagyunk ilyenek, nem tudom.. de minel elobb szabadulni szeretnek ettol. Tobb, mint 8 eve kinoz ez a betegseg, mostanra nagyon elfajult. Mit tegyek? Forduljak orvoshoz? Segitsetek kerlek!

2014. márc. 27. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, fordulj orvoshoz, de ide a pszichológus már kevés. Pszichiáterhez menj.

Hány éves vagy?

2014. márc. 27. 21:07
 2/5 A kérdező kommentje:
15/L
2014. márc. 27. 21:07
 3/5 anonim válasza:
PSZICHOLÓGUSHOZ MENJ! Pszichiáterhez semmiképp!
2014. márc. 28. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Jó, hogy elkezdted keresni a megoldást. Főleg, hogy mi lesz ha rosszabb lesz.

Dianetika könyvet tudom neked ajánlani. Abban le van írva miért vannak ilyen megmagyarázhatatlan irracionális viselkedéseink, betegségeink és mi a megoldás. Lehet, hogy a könyv olvasása közben már jobban fogod érezni magad.

2014. márc. 28. 21:01
 5/5 anonim válasza:
Szia.Sajnos ugyan ílyen pánikbetegségem van nekem is.
2014. ápr. 29. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!