Ennyire elhatalmasodhatott rajtam a panikbetegsegem?
Panikbeteg vagyok regota, de csak ilyen enyhe panikrohamaim voltak. 3 napja rosszabbul lettem, mint szoktam lenni, de aztan egy setaval elmult. Tegnap meg rosszabbul voltam. Most pedig kegyetlen.. Szedulok nagyon, hanyingerem van, faj a fejem, furan kapok levegot, ajulaserzetem van.. Nem birom, itt sirok nagyon rossz! Mondtam anyanak, hogy induljunk az orvoshoz,de anya ramnezett es azt mondta, hogy panikroham es nyugodjak meg, de nem tudok megnyugodni. Mi ez? Nagyon felek.. Ilyen meg sose volt! Annyi, hogy a melegtol kicsit rosszul ereztem magam, ekkor megijedtem es utana jott a durvabb rosszullet. Bepanikoltam, hogy mitol van... Lehet, hogy mar ennyire elhatalmasodott rajtam a panikbetegseg? Mit tegyek? Kerlek segitsetek! Az elozo napokban is lehet, hogy panikrohamom volt?
14L
Kezelés nélkül a problémák szaporodhatnak. Helyes lenne egy kiképzett pszichoterapeutát felkeresni. Addig is ismerkedj meg a problémád gyökerével:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!