Mi baj van velem? Nem szeretem a gyerekeket! N
18 éves lány vagyok. Ez elvileg ösztön kéne legyen, nem? Belőlem kimaradt? Szerintem idegesítőek, nem vagyok ez a: húúúú, de cuki, gügyögjünk neki típus.
Priviben írok részleteket, ha valakit érdekel.
Erről irsz részleteket privátban ha valakit érdekel? Hogy te 18 évesen nem gügyögsz a gyerekeknek? De most komolyan, érdekel ez valakit?
Tehát lesz valaki aki ir neked, hogy huú de jó téma, vajon mi a mélylelki oka hogy te nem gügyögsz a kölköknek, dumcsizunk erről privátban..?
Köszönöm, de nem kérek privátot. Hát hihetetlen.
Én se szeretem a gyerekeket, és akkor mi van?
Szerintem a sajátomat imádni fogom, de nem így. Mindig úgy képzelem el, hogy nekem lesz a legkirályabb gyerekem a világon, de soha nem tudtam mások gyerekeivel igazából mit kezdeni, nem tudom, hogy szóljak hozzájuk.
r3d4me, arra nem gondolsz, hogy talán azért nem írja le nyilvánosan, mert a sok gyerekrajongó elevenen felkoncolná, ha ecsetelni kezdené, hogy mit és miért nem szeret a gyerekekben?
Kérdező, nem vagy egyedül, én konkrétan félek a kicsi gyerekektől, nem szeretek jópofizni velük, mert ez nekem nem megy. 7 év feletti gyerekkel viszonylag elvagyok...
Gyereket sem szeretnék, habár ennek semmi köze ahhoz, hogy nem rajongok értük. Hiszem, hogy a sajátomért ölni is képes volnék, vele más lenne a helyzet, mert ő az enyém, ő a tökéletes.
26/N
Erre nem gondolok, hisz azzal kezdte hogy leirta nyilvánosan.
Az is érdekes gondolatmenet, hogy te sem akarsz gyermeket, de a tiédért azért ölni tudnál.
Hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!