Elfojtás, stressz, memóriazavar ellen?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs sok emlékem régről és mostanság is túl gyorsan felejtek el fontos dolgokat. Abban egyre biztosabb vagyok,hogy elfojtok dolgokat,de nem sokat tudok arról mit lehetne dokin kívül tenni ellene.
Létezik bármi módszer ellene? pl valami meditáció vagy bármi gyakorlat? Fontos lenne előhozni amit elfojtok,talán kevésbé lennék depis is.
2014. aug. 8. 07:49
1/7 anonim válasza:
Hasonló dologban jártam. Én erős koncentrációval és egy kis önbizalommal megoldottam, közben próbáltam meditálni, relaxálni. Ha ez se sikerül, szerintem utána próbáld meg az orvost, de én egy pszichológust javasolnék.
2/7 A kérdező kommentje:
pszichológusra sajnos nincs pénzem :(
2014. aug. 9. 11:01
3/7 anonim válasza:
Napi sportot és relaxációs gyakorlatot javasolok neked.
4/7 anonim válasza:
Orosz Katalin pszichológus tud segíteni rajtad
5/7 A kérdező kommentje:
dokin kívül valami? :(
2014. aug. 22. 05:27
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Kavington a memóriára, stresszre pedig meditáció és sport a szabadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!