Ez valóban segít meggyógyulni nem pénzlehúzás? (Depresszió)
A neten találtam ez valóban segít legyőzni? csak csak pénz lehúzás?
15E forint és hát anyiért szerintem drága!
Igen 15E forintot tuti nem adnák érte!
Én csak a scitectől vásárolok azok vannak elfogadható árban! :)
kérdező:
tudok részletes tippeket is adni az életvitelhez és a forrásokhoz, de a legjobb az lenne ha ezt kiegészítenéd a saját tapasztalataiddal, mindenkinek más működhet. a legfotnosabb dolog, amit az orvosok sem mondanak, hogy nézz utána magad a dolgoknak. és ez igaz ez élet más területeire is, az orvosok/emberek többsége hanyag munkát végez, ha nem érdekelt a minőségben.
ha komolyan gondolod, megkereshetsz privátban, írd le részletesen a táplálkozási és életviteli szokásaid.
ha nem is keresel meg: a scitecet midnenképp felejtsd el. drága, rossz minőségű és kevés bennük a hatóanyag.
Csak egy pszichopatának juthat eszébe, hogy lelkibetegséget gyógyszerrel kezeljen.
És most idézet a példabeszédek könyvéből:
Májusban elhagyott a barátnőm , azóta én is depressziós vagyok. Nagyon szerettem, és tudom, hogy ő is szeretett.
Sajnos elkövettem egy-két hibát. Öt napra kórházba került, és mindennap látogattam, és velem együtt jött a barátnője is. Így aztán mindennap találkoztam vele is. Valahogy összejöttünk. Nem részletezem, hogyan. Csak 1 alkalom volt, de tény, hogy megcsaltam.
Kitudódott, de megbocsátott. Aztán pár hónappal később lenyúltam tőle egy 20 ezrest. A házukban. Nagyon kellett volna 70 ezer forint egy új videókártyára. Gondoltam, neki nem hiányzik, mert a szülei elég gazdagok. Észrevette. Nagy balhé volt, de adott még egy esélyt. Ritkábban találkoztunk, de találkoztunk. És egyszer részegen lezavartam neki egy hatalmas pofont. Ritkán iszok, de akkor agresszív leszek. Akkor szó nélkül elment.
Nem találom a helyem nélküle. Minden kiüresedett. Depressziós vagyok. Szerinted, visszajönne hozzám, ha szednék valami tablettát depi ellen?
Hát nem tudom elsőnek is nem egyszer hibáztál.
Az 50E forintos videókártya nem anyira jó mint egy 70E forintos? Az a 20E forint nem add egy hatalmas pluszt kb 30%! Hát én azt ajánlom szokj le a gépről meg a lopásról!
Na és még az nem semmi hogy meg is űtőd! Minek iszok ha nem tudod magad írányitani! Félek hogy ha újra összejönnétek te 2 hónap múlva megint elkövetnéd ezt a hibát! Probáld meg de szerintem az hogy megütöted végzetes hiba volt!
"Csak egy pszichopatának juthat eszébe, hogy lelkibetegséget gyógyszerrel kezeljen."
a depresszió nem lelki betegség, hanem egy tünetegyüttese egy olyan állapotnak, amit okozhat-, vagy egyik tényezője a lelki probléma.
Én egy kis állomvilágban élek és probálok belöle kitörni.
:( Én ilyen ölelgetös vagyok ezért örülnék egy új kapcsolatnak mikor átölelnek biztonságban érzem magam! :)
Meg akkor szorongásom sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!