Valóban koncentráció zavarom van?
Figyelt kérdés
Gimnázium 3. osztályába járok és az utóbbi időben felerősödött az, hogy könnyen elrontok egyszerű dolgokat, pl. számolásnál egyszerű egyenleteket könnyen félreszámolok ezáltal borul ez egész feladat...
Másrészt, az angoltanárom mondta először pár hónapja, hogy úgy látja, mintha koncentráció zavarom lenne, mert - egyébként jó angolos vagyok, ezért is mondta - a mondatokban olyan buta hibákat követtem el, amik odafigyeléssel elkerülhetőek lettek volna.
Igazából nem tudom, hogy létezik-e ilyen koncentrációzavar, de az biztos, hogy gyakran összekuszálódnak a gondolataim, no de ne nézzenek bolondnak! :)
Kérdésem: hogyan tudnám kiküszöbölni ezt az oda nem figyelést és kicsit növelni a koncentrációmat?
Előre is köszönöm! :)
18/L
2014. jún. 26. 19:41
1/2 anonim válasza:
Több alvás, és amikor olyan feladatot végzel legyen elég időd, ne kapkodj, ne kalandozz el! 14/L
2/2 anonim válasza:
Okozhatja kompenzált szorongás is ->pszichológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!