Miért nem bírok figyelni és tanulni?
Hali! szóval 8.-os vagyok ugye most fogok menni középsuliba.
Szóval az a bajom ami a cím be is van miért nem bírok figyelni és tanulni? tehát van 3 gyengém : matek,kémia,föci
ezekből nagyon lerontottam most magamat. Matekból nem értem h miért van ez járok külön matektanárhoz iskolába is folgalkozik velem a tanár és mégis 1 est írok szinte minding NEM VAGYOK KÉPES EGY ROHADT 2-EST ÍRNI!!! nem tudom miért van ez. A másik ugye a kémia érdekes h elméletből írtunk és ugye nagyon sok elméleti dolog van. Könnyen összekeverem és ezért szintén 1 est 2 est írok belőle és már tele van a tököm ezzel. Nos föci.... Itt a 2. félévben a tanár volt a szemét mert a megyékből írtunk és aki egy kötöjelet kihagyott annak 1 est adott pedig mindent jól leírt. van 3 masom is belőle az viszonyalg jó volt. tehát a föcit nem nagyon kelll komolyan venni (itt a kérdésben) ebből lazán tudok javítani. Szóval ink a kémia,matek ra vagyok kiváncsi hogy miért nem tudom megtanulni?
köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!