Nagyon nehezen tudok tanulni. Kevés időm van. Az iskolába nagyon fáradt vagyok, és nem tudok teljesen oda figyelni.9-kor fekszek fél 6-kor kelek. Messze van a sulim. Mit tegyek, hogy jobban tanuljak?
Figyelt kérdés
Kémia, Fizika és Föci..ezek azok amikből bukásra állok. Nagyon nem megy nekem. Tudom, hogy nagyon fontosak. De nem mennek. Help!2012. nov. 20. 17:48
1/1 anonim válasza:
Hát próbálj meg szüntekbe [téli őszi tavaszi]megcsinálni az összeset és egyes anyagokat próbálj meg előre megtanulni és a munka füzet feladatait meg oldani legalább is megpróbálni ha megbirod tanulni na persze ha azt óráncsináljátok meg akkor ne csak ha az szokott lenni a lecke...az átlagod javítása érdekében ha tudsz csinálj szorgalmit ha nem akkor csak tanulj hisz az a fő és sok sikert remélem valamennyire hasznos volt a válaszom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!