Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap szakított a barátom,...

Tegnap szakított a barátom, lelkileg teljesen össze vagyok törve. Hogy menjek így iskolába vagy egyátalán emberek közé?

Figyelt kérdés

Ez volt az első kapcsolatom. Nagyon megviselt a szakítás és annak körülménye, nem igazán voltam rá felkészülve és persze a csalódás.. elfogadtam a helyzetet, tudom, hogy majd idővel jobb lesz, de az elejét sajnos nem tudom szenvedés nélkül átvészelni.. egész este nem aludtam, rengeteg tanulnivalóm van a jövő hétre, aminek egyszerűen neki se tudok állni, hiába eröltetem a gondolataim nem hagyják. Vannak pillanatok, mikor egy kicsit erőre kapok, de annak hirtelen végeszakad és rögtön elsírom magam.. ha a szüleim vagy bárki hozzám szól akkor is elpityeredek.. félek így emberek közé menni, ráadásul a suliban se szeretnék lerontani. Esetleg valami jó tanács? :(

18/L

2012. márc. 4. 12:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Tudom mit érzel én pont ugyanígy jártam pont ennyi idősen. Mi 1,5 évet voltunk együtt, nagyon szerettem, és nem is tudtam, hogy szakítani akar, teljesen váratlanul ért:( egyébként jól is időzített a drága, mert dec. 30. án dobott ki. gondolhatod milyen jól telt a szilveszterem. akkor még én is suliba jártam, de szerencsére nem rontottam, pedig ugye vizsgaidőszak volt. nekem az tett jót, ha emberek között voltam, mert elterelték a figyelmem, mindenki beszélt a saját bajáról. szerintem te is nyugodtan keresd a barátaid társaságát. egyébként mióta jártatok? és ha nem vagyok indiszkrét, mit volt a szakítás oka?

2012. márc. 4. 12:35
 2/20 anonim ***** válasza:
90%
ami még ide tartozik: sajnos egy ideig még fájni fog, de majd enyhül, hidd el. én most 25 éves vagyok, és már családom is van. ezt annak idején nem hittem volna...
2012. márc. 4. 12:37
 3/20 anonim ***** válasza:
72%

Ne akarj most tanulni, úgysem fog menni. Menj el futni egyet,hívd el egy barátnődet,az levezeti a feszültséget.Utána veszel egy forró fürdőt,zenét hallgatsz,ha jól esik néha sírd el magad közben. legyen ez a nap a felejtésé. Aztán holnap reggeltől kezdj új életet. Ahogy szokták mondani, volt élet előtte is és lesz utána is!

fel a fejjel!

2012. márc. 4. 12:37
 4/20 anonim ***** válasza:
70%

Kár az ilyen szqr alakért szomorkodni! Sokkal többet érsz te annál, sokkal jobbat érdemelsz.

Ne búsulj, jön helyette 2 jobb!!

Nagyon gyorsan keress helyette másikat, "mutatsd", hogy azzal boldog, boldogabb vagy, mint ővele voltál!

Nehogy megadd már neki azt az örömet, hogy sírni lásson!

(Persze, az első szerelem, az mindig is az első marad, azt nehéz feledni. De hidd el, túl lehet, túl kell rajta lépni. Ne engedd, hogy ez miatt bezárd magad a 4 fal közé. Menj a barátnőiddel szórakozni, sportolni, kirándulni, ezek nagyon jó búfelejtő programok.)

2012. márc. 4. 12:41
 5/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a vígasztaló szavakat, igazán jól esnek most.

7,5 hónapot voltunk együtt.. nem egy nagy idő, de én igazán megszerettem őt. Igazából ez egy távkapcsolat volt, mivel külföldön tanul. Nyáron kezdődött el ez az egész, mikor sokat itt volt és sokat tudtunk találkozni. Én voltam az aki nagyon félt ettől, és sokáig gondolkoztam rajta, hogy érdemes-e ebbe belemászni.. aztán ő nyugtatott meg, hogy nyugodjak meg menni fog. Rettentő nehéz volt, de megérte várni azokat a hétvégéket, nagyon szerettem vele lenni..

Aztán tegnap közölte (nagy nehezen) mert előtte a lelkembe tiport, minden félével megbántott, gondolom azt akarta elérni, hogy én is lássam be, hogy ez nem jó. Azt mondta, hogy a kapcsolatunk így nem fejlődőképes. Igaza volt, mert ez így tényleg nehéz, de igazából ő tenni se akart érte.. pl. most is elsumákolta, hogy itt van, mikor tehette volna, hogy hosszabb ideig marad akkor se tette.. szerintem nem ez lehetett a legfőbb ok.. egyszerűen csak megunt, vagy az érzelmek nem lehettek nála rendben.. én szerettem őt tiszta szívemből, nem éreztem akadálynak a távolságot bármennyire is rossz volt, de megérte..

2012. márc. 4. 12:54
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha távkapcsolat volt, akkor most örülhetsz, mert nem kell nap mint nap szembesülnöd a dolgokkal, amikor találkoztok.

Majd ha megnyugszol, te is tisztán fogod látni hogy elég gerinctelen ember, és sokkal jobbat érdemelsz!

Szerintem ne próbáld elnyomni az érzéseid, ha egész nap sírni akarsz, akkor sírj egész nap. Ami nekem tényleg segített az az, hogyha emberek közt, barátokkal vagy. Tényleg elterelik a gondolataid! Bár semmi kedved nem lesz semmihez, de az idő az, ami majd meggyógyít..

A sulira meg figyelj oda, a jövőd múlik rajta!

Egyél finomakat, sportolj, hobbizz!

2012. márc. 4. 13:12
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős ez a helyzet. kb 1 hónapja szakított velem a barátnőm nagyon szerettem mindig vele voltam szinte, igazából én a szakítás napján nagyon le voltam törve. Semmihez nem volt kedvem szinte. Ugyanakkor ez az érzés kb 1 hétig tartott állandóan felébredtem álmomból, 2 napig nem bírtam rendesen aludni sem. Majdnem 2 évig voltunk együtt, borzasztóan megviselt a dolog, ráadásul már más fiúval látom az exemet valószínűleg miatta hagyott el engem. Egyik haverom ismeri az illetőt akivel most kavar állítólag egy beképzelt kis hülye akit a szülei pénzelnek és csak nagy képe van, és persze csak a bulikon jár az esze.

Én kb 2 hétig szenvedtem miatta aztán idővel összeszedtem magam, újra elmentem emberek közé, tehát nemcsak a közeli legjobb barátaimhoz. Viszont a hamar "felépülésemet" unokabátyámnak köszönhetem aki ugyan egyik legjobb barátom is egyben. Én neked javaslom hogy próbálj meg másra gondolni annyi pasi van még a világon ahogyan csaj is biztos megfogod találni az igazit idővel. A lényeg az hogy ne hanyagold el magad, járj emberek közé, ha nagyon nincs kedved legalább keresd fel 1-2 barátnődet hogy vígasztaljanak, hidd el ez jót fog tenni.

2012. márc. 4. 13:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj drága Kérdező : Én 28 éves férfi vagyok és , nagyon sokszor dobtam fél év után 1 év után barátnőimet ,mert egyszerűen nem tudták kezelni a kapcsolatunkat. '5 éves korom óta folyamatosan voltak b.nőim, és soha egyik sem volt képes felfogni, hogy mire van igénye egy 18 éves srácnak.

Na most én kíméletlenül leírom :

- Szabadságra

- Szenvedélyre , persze nem túlzásba

- Arra ,hogy a nő tudat alatt irányítsa őt , és felébressze a férfiben rejlő vadászösztönt pl azzal

,hogy Nem érezteti vele , hogy nélküled élni sem tudok, Mindig szeretnek harcolni a férfiak a nőért ez ősi gén.

- Kerüld a , hol voltál ,hová , mész , ki hívott kérdéseket ,mert ezektől mindig a frász tört ki.

- Az , hogy szakítás után megzuhansz ez természetes , de hidd el ,hogy egy magamfajta önző férfinak ez visszataszító és még jobban eltávolítod magaddal ,ezzel az önsajnáló stílussal .

- Ha azt látja ,hogy te nélküle is boldog vagy , éled tovább az életed , és mosolyogsz , vidám vagy , ő fog utánad szaladni , mert kellesz a rajongótáborába , persze alárendelt szerepben ,hogy hősként mutogasson ,hogy látjátok milyen pasi vagyok ? -még most is sír utánam. Hidd el ,hogy ez így megy a magamfajta srácoknál, sajnos.

A legőszintébb válaszom az lenne . hogy ne foglalkozz vele ,mert nem érdemel meg téged , de ezt ilyenkor hiába írom , az önsajnálat úgyis erősebb nálam.

Sorry ,de ez az őszinte véleményem ,és nem beléd rúgok még 1-et ,ha már úgyis kapod az ívet ,csak ez bennem volt.. Remélem le vonod a pozitív tanulságot és át értékeled a volt kapcsolatodat.

Fel a fejjel.. Ne légy pisis.

2012. márc. 4. 13:30
 9/20 anonim ***** válasza:
15 éves korom óta , előző voltam
2012. márc. 4. 13:31
 10/20 anonim ***** válasza:

Jaa és az előre tervezés sem igazán ajánlott

http://www.youtube.com/watch?v=KN8YgUNS1m4

2012. márc. 4. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!