Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap szakított a barátom,...

Tegnap szakított a barátom, lelkileg teljesen össze vagyok törve. Hogy menjek így iskolába vagy egyátalán emberek közé?

Figyelt kérdés

Ez volt az első kapcsolatom. Nagyon megviselt a szakítás és annak körülménye, nem igazán voltam rá felkészülve és persze a csalódás.. elfogadtam a helyzetet, tudom, hogy majd idővel jobb lesz, de az elejét sajnos nem tudom szenvedés nélkül átvészelni.. egész este nem aludtam, rengeteg tanulnivalóm van a jövő hétre, aminek egyszerűen neki se tudok állni, hiába eröltetem a gondolataim nem hagyják. Vannak pillanatok, mikor egy kicsit erőre kapok, de annak hirtelen végeszakad és rögtön elsírom magam.. ha a szüleim vagy bárki hozzám szól akkor is elpityeredek.. félek így emberek közé menni, ráadásul a suliban se szeretnék lerontani. Esetleg valami jó tanács? :(

18/L

2012. márc. 4. 12:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 8-as válaszolóval, valóban rémisztő egy kapcsolatban, ha a másik fél ráakaszkosik az emberre. Szerintem ne vedd olyan komolyan ezt a dolgot, nem lenne szabad, hogy ilyen miatt rosszul érezd magad, hogy egy másik ember ennyire elvegye a kedvedet az élettől. Ne függj ennyire másoktól! Csak magadnak ártasz, ha most tanulás helyett másra koncentrálsz. Sportolj, mozogj, az nagyon jót tesz!:)
2012. márc. 4. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
az első kapcsolat az mindenkinek ilyen.. én sirva aludtam el minden éjjel, kerestem a társaságot, hogy ne maradjak együtt a gondolataimmal.... most a második kapcsolatomnak lett vége és vigan el vagyok. :D
2012. márc. 4. 13:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Igazából nincs nagyon kinek kiöntenem a lelkem.. egy barátnőm van aki átlátja ezt a helyzetet és aki tényleg őszintén örült, hogy van mellettem valaki és nem féltékenykedett.. már beszéltem vele, ami sokat segített, főleg azért, mert ő is volt már hasonló helyzetben, de ő most nagyon beteg, így találkozni se tudok vele, suliba se jön.. az osztályomban nagyon rossz az osztályközösség, nincs senki, akivel ott beszélhetnék erről.. nem is igazán érzem jól magam köztük, így meg még csak rosszabb lesz..
2012. márc. 4. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

A 13.30as 28 eves pasival értek egyet! èn 27 vagyok és nö, és nekem is 15 eves korom ota voltak barataim. 3 hosszú évekig tartó kapcsolat, meg néhány rövidebb, aminek én vetettem véget. Alkalmaztam azokat amiket ö is írt, hogy mire van szüksege egy férfinak. Tölem megkapták a szenvedélyt, levadászhattak rendszeresen, kihívás elé állítottam öket, amikor majd meggebedtem annyira szerelmes voltam, a másik akkor sem tudta, hogy mit érzek, mivel titokzatos voltam, mert tudtam, hogy a férfinak erre van szüksége. Ès kivétel nélkül mind nagyon szerettek, és büszkék voltak rá, hogy mellettem lehetnek. Pedig nem vagyok egy bombázó. Teljesen átlagos vagyok. A külsö nem annyira lényeg, az igazán fontos a kisugárzás, és az önbizalom. Ès sajnos taktikázni kell... Ennek az a jó oldala h rendesen bele lehet tanulni es tudod öket iranyitani szavak nelkül, úgy, hogy észre sem veszik. Viszont a rossz oldala, hogy egy idö után nem tudod levenni az álarcod, és aztán magad sem tudod, hogy milyen is vagy valójában... de ez egy másik történet.

Valószínü h az exbarátod megérezte, hogy mennyire szereted, nem volt meg a kihívás számára. Ennyi idös korban még nagyon arra van szükségük, hogy fitogtassák a vonzerejüket, meg hogy ök mekkora bikák. Valszeg a pasid új vad után nézett.

Az jó, hogy távkapcsolat, mert nem kell minden nap a képét lesned. Eltelik egy kis idö, és túl leszel rajta, lesz jobb, ö nem érdemelt meg téged. Sovány vigasz, de hidd el, jön jobb. Kitartást!

2012. márc. 4. 13:50
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves 7.!

Köszönöm, szerintem is van abban valami, amit mondasz, egyáltalán nem volt bántó. Jól esik a tapasztaltabbaktól is tanácsot kapni.

Tapasztalatlan voltam, szeretem kimutatni az érzéseimet, szeretek szeretni és szeretem, ha szeretnek.. ettől függetlenül nem csimpaszkodtam bele a barátomba, meghagytam neki az életteret, támogattam mindenben és semmibe se kötöttem bele amit ő jónak látott..

jelen pillanatban sehogy se tudok erős lenni, akárhogy is próbálkozom.. ez az érzés nekem új, rengeteg minden kavarog bennem, ami nem ad okot sem a boldogságra, sem az önbizalomra, ezek ellen nem tudok mit tenni..

2012. márc. 4. 14:06
 16/20 anonim ***** válasza:

18 évesen pont így voltam. Teljesen ki voltam akadva. Biztos lepontoznak majd emiatt, hogy ezt tanácsolom, de nem tudsz valahogy kivenni egy pár napot? Megbeszéled anyuddal, hogy igazoljon? Vagy kérsz a háziorvostól igazolást?

Én akkor nem mentem egy hétig, igaz meg is voltam kicsit fázva, így simán kaptam igazolást, de amúgyse mentem volna, képtelen lettem volna, egy hétig nem aludtam, nem ettem. Jól kiszomorkodtam magam, aztn jövő hétvégén elmentem bulizni, hétfőn pedig újult erővel és mosolyogva mentem suliba(persze, belül szenvedtem, de már képes voltam palástolni)

Amúgy kitartás, elmúlik hidd el, pár év múlva csak egy rossz emlék lesz, nem is fogod érteni miért szenvedtél.

24/N

2012. márc. 4. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Tth-8wA3PdY

Hallgasd meg ezt. Olvasd el a szövegét és meríts belőle erőt, érezd át. A többit már leírták előttem.

2012. márc. 4. 16:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Itt van ugyanez oláh-ul , hátha érthetőbb 13:30 volotam

- http://www.youtube.com/watch?v=9zOkJdQvbqA&feature=related

2012. márc. 4. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Kedves 7.!

Köszönöm, szerintem is van abban valami, amit mondasz, egyáltalán nem volt bántó. Jól esik a tapasztaltabbaktól is tanácsot kapni. -

A 7-esben tényleg nem volt semmi bántó, én 13:30 vagyok ,vagyis 8-as szerintem rám gondoltál, mert én nem kíméltelek. De tényleg nem bántásnak szántam.

Hallgasd meg a roma i Will survive-ot hátha feldob.. :)

- http://www.youtube.com/watch?v=9zOkJdQvbqA&feature=related

2012. márc. 4. 20:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez a "rácsimpaszkodás a másikra". Annak idején az első kapcsolatom nekem is távkapcsolat volt és csak hétvégente találkoztunk. Ilyenkor az ember azt hinné, hogy nem lehet rácsimpaszkodni. Pedig dehogynem! Nálunk is ez vetett véget a dolognak. Ugyanis mikor otthon voltam, mindig vele akartam lenni, hiába csak heti 2 napot, tényleg megérzik a pasik.

A dolog iróniája, hogy a mostani párom pont olyan, mint amilyen én voltam annak idején. Hiába élünk egy lakásba gyereket nevelve, mégis ha teheti folyton velem akar lenni. Pl alig bírok kicsit egyedül elmenni a barátaimmal, vagy boltba stb. És tényleg nyomasztó kicsit. (mondjuk én ezért nem fogok szakítani, mivel van egy közös gyerekünk, meg mert el se tudnám képzelni nélküle az életem)

legelső válaszoló voltam

2012. márc. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!