Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valóban egy szörnyeteg lennék?

Valóban egy szörnyeteg lennék?

Figyelt kérdés
Egyik este amikor jöttem haza az edzésről akkor láttam az ex-osztálytársasamat aki bukott két évet. Ideges volt és szemmel láthatólag sietett valahova. Majd mikor tovább mentem a falu rendőreit láttam járőrözni akik megálitottak engem és megkérdezték hogy láttam e az XY *nem akarom a nevét közölni* személyt aki történetesen a szóban forgó volt osztálytársam. Én mivel már fáradt is voltam és meg is voltam kissé illetődve ezért megmutattam merre ment a volt osztálytársam. Másnap az édesanyja szoknyályát tépkedve sirva ordibált a póstán hogy, az ő fiát meglincselték a származása miatt. Ebben a pillanatban kapcsoltam hogy, a hiradásokban sokat hallani hogy, szolgálatban lévő rendőrök olykor ártatlan Roma származású embereken élik ki szadista hajlamaikat. Én olvastam Anna Frank naplóját és láttam a sok dokumentum illetve játékfilmet a fasizmus rémtetteiről. Sőt a tavalyi football világbajnokság is arról szólt hogy, mondj nemet a rasszizmusra. Úgy érzem én már soha nem leszek igazi focista. Sőt egyenesen én is bűntárs lettem. Gyűlölöm magamat.

2014. máj. 29. 20:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem vagy az, nyugi! Nem tudtad, miért keresik, fáradt voltál, stb., nem direkt adtad fel. Az ilyen rendőrök meg egyszerűen utolsó szemétládák...
2014. máj. 29. 20:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy, megértesz és ezért küldöm a zöld pacsit. De még mindig furdal a lelkiismeret. Már csak a puszta empátiból is hiszen én beleéreztem magam az ő helyzetébe hogy, menekül és még a saját ismerőse nemhogy, segitett volna rajta de el is árulta.
2014. máj. 29. 20:32
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
De nem tudhattad, hogy ezért keresik. És ha tudtad volna, ezek alapján nyilván nem adtad volna fel. Szóval nyugodj meg, nem vagy bűnös meg semmi :) És előbb-utóbb sajnos úgyis elkapták volna :( Meg most szerintem nem is foglalkozik azzal, hogy ki adta fel vagy ki nem.
2014. máj. 29. 20:44
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudhattad, hogy miért keresik, de elhiszem, hogy nagyon rosszul érzed magad, sajnálom :( normális ösztön, hogy az ember hisz a rendőröknek. Én se vagyok rasszista, és én is hittem volna nekik. Sajnálom tényleg :(
2014. máj. 29. 21:54
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
Az egyáltalán nem biztos, hogy ártatlan volt. Csak úgy nem keresik a rendőrök, biztos meg volt az oka, úgyhogy nyugodjál meg, megfelelően cselekedtél.
2014. máj. 29. 23:05
 6/18 anonim ***** válasza:
57%
Természetesen nem kizárható, hogy megvolt az oka az ELFOGÁSNAK, de remélem, hogy azt senki se tekinti normális viselkedésnek egy rendőrtől, hogy elfogás közben megveri az embert. Előző, ha ugyanezt egy fehér emberrel csinálták volna meg, rohadtul fel lennél háborodva, így meg, hogy roma, csak cinikusan ideköpted, hogy biztos megvolt az oka. Hát nem. Ez egy kics_szett jogállam (kéne hogy legyen), ahol az ember a bűnösségének bebizonyosodásáig ártatlan. És ha nem ártatlan, akkor a bíróság dönti el, hogy milyen büntetést kapjon, nem pedig az, hogy a rendőr mennyire érzi magát vérszomjasnak aznap vagy esetleg felidegesítette-e az asszony reggel.
2014. máj. 29. 23:15
 7/18 A kérdező kommentje:
Az alábbi felvetést kizárja hogy, az édesanyja a posta közepén zokogott a fiáért. Az anyák ha bűnt követ el a gyerekük akkor nem támogatják. Egy anya sem akarja hogy, a gyerek akit megszűlt és felnevelt egy napon bűnöző legyen.
2014. máj. 29. 23:18
 8/18 meszike91 ***** válasza:
73%
Az 5-össel értek egyet, valószínű hogy nem volt ártatlan. Te csak segítetté egy bűnöző elfogásában, azaz jót tettél. A híradásoknak meg ne higgyél, mert nagyon tudnak torzítani.
2014. máj. 29. 23:25
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

"Az alábbi felvetést kizárja hogy, az édesanyja a posta közepén zokogott a fiáért. Az anyák ha bűnt követ el a gyerekük akkor nem támogatják."

Pont hogy akkor is. Férfi létemre még én is tudom ezt lol.

2014. máj. 30. 11:34
 10/18 anonim ***** válasza:
86%

jaj szegény kirekesztett... Csak nem öregezni volt előtte, és elfogás közben megkapta ami jár neki?

Többnyire a bűnösök és családjuk hivatkozik a származásukra. A valóban rasszista támadások többségét pont hogy cigányok követik el "magyar parasztok" sérelmére.

2014. máj. 30. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!