Valaki ki számolná nekem, hogy ez a "szörnyeteg" vacsora hány kalória kb?
Amikor 125 kiló voltam elég brutális adagokat/dolgokat ettem..
Ki tudnátok nekem számolni ezt a két vacsorát külön, hogy kb mennyi kalória lehet?
Még egy kérdés egy tejeskávé 2 cukorral (2 dl) kb hány kalória?
A két vacsora:
1, 4 szelet Cordon Bleu(mirelit olajban sütve)
3 db rántott sajt (olajban sütve)
1 kg sültkrumpli (mirelit olajban sütve és megsózva)
(1000 grammos) 1/3 tubus csípős ketchup
(1000 grammos) 1/3 tubus Globus majonéz
10 Db csemege uborka
4 Db almapaprika
0,5 kg szeletelt fehér kenyér
2 db 0,25-ös energiaital
2, Fél kiló baromfi virsli
Trappista sajt kb 25 dkg ráolvasztva
1/3 tubus majonéz (1000 g)
1/3 tubus ketchup (1000 g)
Fél üveg 1000 sziget öntet
0,5 kg fehér szeletelt kenyér (minden szelet megvajazva és a felsorolt virslin kívül minden szeletre 1 db virsli rákarikázva)
4-5 db almapaprika
7-8 db csemege uborka
8 dl coca cola
Köszönöm a válaszokat!
kaloriabazis.hu
a db meg nem mennyiség, mérjél kaját
0,5 kg fehér szeletelt kenyér (minden szelet megvajazva és a felsorolt virslin kívül minden szeletre 1 db virsli rákarikázva)
oh várj mindjárt elszaladok a boltba megnézni hogy fél kiló kenyér az hány szelet... amugy fél kilós szeletelt kenyér volt vagy kilósnak a fele? mert nem mindegy...a mármint a virslik szempontjából..
-.-
#3 csak ezért:
minden szelet megvajazva és a felsorolt virslin kívül minden szeletre 1 db virsli rákarikázva)
Nem most eszi ezt, hanem annak idején mikor 125 kg volt.
Olyan 3000-5000 körül saccolom őket, nyilván sok mindentől függ. Mindenesetre csak egészségtelen dolgok (paprikán meg ubin kívül), ráadásul brutális mennyiség.
4839 kalória az első vacsorád.
És a második vacsorád 10495 kalória.
Képtelenség hogy valaki ennyit egyen 1 evészetre nem az egész napi adagod véletlen?
Ha te 125 kilósan ettél ennyit akkor én bolhányit eszem a 67 kilómmal és azért nem fogyok.
Kb amit te felsoroltál a két evészeteddel azt én kb 8 napig enném.
Kivéve a majonézt mert egy harmad tubus majonéz 2098 kalória és 1000 g-os tubust írtál.
Nekem 1300 a napi keretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!