Miket érdemes enni, ami valamilyen szinten megakadályozza a zsír lerakódását?! Az uborkán kívül.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 19:31
1/14 anonim válasza:
azt mondják az ananász is égeti a zsírt
2/14 anonim válasza:
Ahogy írták az ananászt, a többi citrusféle is, csak épp eléggé kicsinálják a fogadat a nagyon savas gyümölcsök...:/
3/14 anonim válasza:
kókuszolaj lenmagolaj segítik elolvasztani a zsírt!
5/14 anonim válasza:
Égetni semmilyen étel sem fogja a zsírt :) Nem élelmiszerekkel kell megakadályozni a zsír lerakódását, hanem kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit elhasználsz. ennyi :)
6/14 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a rendszeres kálcium fogyasztás is csökkenti a zsír felszívódását.
7/14 Ú.Tibor válasza:
Semmi "csódaszer" nincsen ami mozgás nélkül zsírt égetne!! Én a saját bőrőmön tapasztaltam , mert 38 kilót fogytam és az elején én is próbálkoztam mindennel , csak ne kelljen sportolni , de csak fölösleges (és nem kevés) pénzkidóbás volt.Azóta nagyon sokat tanultam és tapasztaltam! Az ananász például ha égetné is a zsírt valamennyire vissza is pakolná 2x a benne levő früktózból! Mozogni és sportolni kell és akkor már lehet "csodaszereket" is használni , mert akkor segítenek (pl L-karnitin , vagy zöldtea kivónat stb)
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!:) Tibor, neked pedig gratulálok a fogyáshoz, szép munka!
Mellesleg sportolok heti 3x-4x!
2014. ápr. 4. 16:08
9/14 Ú.Tibor válasza:
Köszönöm szépen! Ha sportólsz akkor "hajrá" ! Jöhet szerintem (föleg) L-karnitin , valami thermogenikus zsírégető , és én az inozitol-ra is nagyon szavazok és nem is tul drága.Én már tömeget növelek elég régóta de azért L-karnitin-t és inozitolt most is szedek napi szinten.
10/14 anonim válasza:
Elárulok egy titkot. A mozgás égeti egyedül a kalóriát! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!