Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok titeket mennyire zavarna a következő?
Ha a párotok rettenetesen üres lenne belül, alig lenne benn egy csepp érzelem de titeket azért szeretne amennyire tudna.
/A valódi szörnyeknek is vannak érzéseik/
Nem tartom magamat üresnek, de olykor az érzelmeket materialistaként boncolgatom, és ha felhozom másoknak, hogy mit gondolok az adott érzelemről, akkor eléggé kedvrontó tudok lenni.
Ha az én párom lenne ilyen... fuh, nem kívánom neki, nem jó. Párban vágnánk eret.
Én nagyon érző vagyok, mélyek az érzéseim, magas az EQ-m, tehát személyiségemből adódóan nem bírnám egy ilyen emberrel. Persze, szép, hogy szeret engem, a maga szintjén, de mégis mennyi konfliktus adódna abból, hogy én szeretem a családomat, szeretem a barátaimat, és neki pedig semmi nincs az életében rajtam kívül? Mennyi konfliktust okozna az, hogy nem tudnék vele beszélgetni valódi dolgokról?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!