Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotoknak rejtett vágyai lennének zavarna (lent) (lány vagyok)?
Figyelt kérdés
pl a pizzán a feltétet nagy részét leszedi és utoljára eszi meg :D2014. márc. 26. 02:00
2/10 anonim válasza:
Ha néhanapján a pizzafeltétet a csöcsöldéről ehetném, akkor nem zavarna.
4/10 anonim válasza:
Ha az unokatesóm vagy Lilla, akkor leszophatnál. Sose mertem elmondani de most megsúgom, hogy még meg is duglak ha épp nincs kivel :D
5/10 anonim válasza:
Ha vágyait előttem is titkolná, akkor zavarna.
6/10 anonim válasza:
Ha lent lány vagy akkor felül vajon micsoda? A kérdésre a válaszom nem, nem zavarna...
7/10 anonim válasza:
Ez a dolog pont abba a kategóriába tartozik, amit nem tudok tolerálni.
8/10 Beviz Elek válasza:
Zavarni nem zavar hogy te hogy eszed. Én nem fogom úgy. De azért elgondolkodnék hogy neked meg mibajod?
9/10 anonim válasza:
Az én pizzámhoz ne nyúljon. :D
Nem szeretem ha megeszik a kajámat :DD
Ez az általad leírt viselkedés egyszerűen tolerálhatatlan :D
Mondjuk én nő vagyok nem muszáj adnod a válaszomra :D
10/10 anonim válasza:
bele se merek gondolni, mi jön a feltét után.
ha friss palacsinta- vagy spagetti- vagy használt banánhéj-kúrásra gondoltál, az zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!