Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » És most hogyan tobább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És most hogyan tobább?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel nem túl rég ismerkedtem meg, és eléggé bejön. Beszélgettünk facebookon, de nem vagyok biztos benne, hogy én bejövök neki. Személyesen is fogunk találkozni, de az nem mostanában lesz sajnos.

Az a kérdésem, hogy mit tegyek a személyes találkozóig, hogy belém szeressen, hogy meghódítsam?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. márc. 25. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem kell elcsábítani addig ameddig nem találkoztol. Személyes találkozó esetén sokkal jobbam ne tidod dobni mahad, ha viszont a netem próbálkozol sokkal kisebb az esély, hogy sikerrel jársz. Egy szép mosoly mindig többet ér egy facebook üzenetnél ezt ne felejtsd el:)
2014. márc. 25. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Helyesírásért bocsi, siettem xD
2014. márc. 25. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!