Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy csaj a munkahelyemen,...

Van egy csaj a munkahelyemen, nem tudom tetszek-e neki? (Tobább lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj a munkahelyemen, 3 vagy 4 évvel idősebb nálam,(most diplomázott) nagyon jó fej, kedves.

Egyedül dolgozgatott, észrevettem, hogy többször is rám néz, először ő jött oda, hogy ezt meg azt csináljam meg neki, még viccelődött is.

Úgy határoztam, hogy én is odamegyek hozzá, mikor odamentem hozzá lefagyott kb, nyögni nyelni nem tudott.

Később utána leült mellém, beszélt a többi csajjal, akik ott ültek, aztán velem is elkezdett beszélgetni és én is vele, nagyon szimpatikus, és csinos is.

Gondolom az ilyen lányok már az érettebb fiukat keresik, ők a családalapításon gondolkoznak, meg hogy először legyen munkehelyük.

Én most leszek másodéves egyetemen, és nem tudom, hogy mi tévő legyek, nálam a családalapítás meg ilyenek még tervbe sincsenek véjve.

Szóval ez az én gondom, és foggalmam sics, hogy mi legyen.

Nagyon csinos a csaj meg éretten gondolkozik, meg jófej is, lehet hiba lenne elszalasztani a lehetőséget.

2013. jún. 26. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, nem minden nő akar fiatalon gyereket.
2013. jún. 26. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel.
2013. jún. 26. 18:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem tetszel...3-4 év az semmi! A helyedben én rástartolnék!

30/F

2013. jún. 26. 18:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Ma is figyelt, olyan jól néz ki, lehet jó ötlet lenne rástartolni. :$ :)
2013. jún. 27. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Na mi lett?:D
2013. júl. 11. 23:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Az a helyzet sajnos, hogy akkor, aznap láttam egyszer s utoljára.

Am csinos volt, lehet így akarta a sors. :)

2013. júl. 12. 16:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak 1-2 napot dolgozott.
2013. júl. 12. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!