A munkahelyemen van egy csaj, akivel régebben barátkoztam de összevesztünk és azóta is piszkálódik hogyan állítsam le?
Az a baja, hogy én más korombeliekkel barátkozok már mert elegem lett hogy úgy beszélt velem mint a kutyával, de mindenkivel ezt csinálja a 30 évvel idősebb nőkkel is így beszél.Minden héten belém kötött valamivel, hogy én megváltoztam negatív irányba a hátam mögött meg szépen áskálódott utánam, rá pár napra meg jött oda hozzám nyalizni mintha semmi nem történt volna.Ez ment hónapokig és hiába mondtam neki h ennek semmi értelme hagyjuk már ezt az egész barátkozást meg a veszekedést csak írt és ezt már a barátom se tűrte és vissza írt neki h fejezze be.Erre teljesen kikelt magából h őt ne fenyegesse senki meg h ennek én iszom meg a levét és h azért se fog leszállni rólam!
A cégnél persze mindenkinek tudtára adta h ő a kis áldozat de az nem baj h ő meg azzal fenyeget h úgy megver h "beszarok".Kezdett lecsendesedni de múlthéten megint elkezdte és van egy 40 éves követője is.Mintha az oviba lennénk... Próbáltam levegőnek nézni,nem foglalkozni vele úgy voltam vele h majd megunja mert a munkahelyemen én nem fogok veszekedni egy ilyennel.A csoportvezetőmnek hiába szólnék mert ő meg jóba van vele és úgy se csinálna semmit..
22/L
Szerintem ne hagyd magad, meny ki utána a mosdóba aztán fenyegesd meg te, hogy ha nem hagyja abba akkor te vered el őt!:)
Ha ez nem elég neki akkor meló után rendezd le a csajt, ha egy kicsit megrendezed a frizuráját, utána nem fog baszogatni.
Ha elmész egy másik munkahelyre és ott is valaki kötekedik veled majd onnan is elmész?
Állj ki magadért!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!