Valóban egy szörnyeteg lennék?
Szegény, szerencsétlen, ÁRTATLAN, c i g á n y gyerek :(((
Sír a lelkem érte :(((
Azokkal értek eyet, akik szerint tök mindegy, hogy miért keresték, a rendõrnek nincs joga verekedni, legfeljebb önvédelembõl, de több rendõr esetében ez fel sem merül.
A panaszt írásban kellett volna beadni és ha nem vizsgálják ki illetve nem intézkednek jogállami módon, akkor feljebb.
Amúgy szerintem se tudhattad, hogy ez lesz, ne edd magad!
Ne érezd magad rossznak,ilyen helyzetben a legtöbben meg vannak illetődve kicsit,és így cselekszenek.
Másrészt:
"Az alábbi felvetést kizárja hogy, az édesanyja a posta közepén zokogott a fiáért. Az anyák ha bűnt követ el a gyerekük akkor nem támogatják. Egy anya sem akarja hogy, a gyerek akit megszűlt és felnevelt egy napon bűnöző legyen."
Figyelj,én a 8.ker-ben nőttem fel.De azt hiszem nem kell bemutatni senkinek,hogy a romák között mennyi rafinált ember van.És ezt rasszizmus nélkül írom,mert ettől senki sem lesz rasszista,mindenki tudja miről beszélek.Szóval nincs rá garancia,hogy tényleg nem követett el semmit.
"...bukott két évet. Ideges volt és szemmel láthatólag sietett valahova."
Azért ez gyanús.Meg általában nem a jó tanulók szoktak belekeveredni balhéba.
De az anyjának is hazudhatott a gyerek,szóval nem biztos,hogy az anyja színészkedett,lehet tényleg elhitte,hogy nem csinált semmit.De nem zárom ki azt sem,hogy tényleg ártatlan volt,mert sajnos ilyen is van,és így lincselték meg.Ne ítélkezzünk látatlanban,és ne is legyünk naívak,csak ezt akarom mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!