Ti mit gondoltok arról, hogy nem minden embernek való az élet? Én nem akarok meghalni, csak nem akarok élni.
Alapvetően a bonyolultabb élőlények úgy épülnek fel, hogy az agyuk megjutalmazza őket, ha valami olyat cselekszenek, ami idáig (évmilliókon át) hasznos volt a fajuknak.
Ez a mechanizmus persze nem kötelező, hogy mindenkinél mindig jól működjön... elég az, ha a többieknél jobb vagy benne. Ha nem - akkor pedig próbálj javítani rajta, az eszedet felhasználva.
Kérdező: "Én nem akarok meghalni, csak nem akarok élni."
Öhm, ha nem élsz, meghalsz....ez egy hülyeség :D
Holly, attól még, hogy te nem érted - mi értjük.
Ha nem érted, akkor pedig miért szólsz hozzá?
Az életedbe bele tudsz szólni.
Minél okosabban csinálod, és minél többet foglalkozol vele, annál sikeresebb lesz.
Ha kiengeded a kezedből, akkor viszont csak sodródsz.
Én is így voltam már sokéves "depi" után, pozitív gondolkodás, sport, zene, étrend stb. valódi betegségben lófaszt nem csinál.
Elsétáltam pszichiátriai szakrendelésre, sorbaültem, szólítottak, elmondtam, hogy nem akarok meghalni, mert még próbálkozni akarok, hátha jobb lesz valaha, de nem bírok tovább élni.
Ajánlhatnak pszihológussal beszélgetős terápiát, enyhe gyógyszert, attól függően, mennyire vagy szarul.
Fordulj segítségért szakemberhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!