(Vigyázz! Tinidráma! ) Elegem van az egészböl, ki akarok szállni. Nem lehet?
14 éves lány vagyok, és elegem van az életből. Persze, vannak jó oldalai is, de ebből egyre kevesebb van... A minap elárult egy lány, akit a barátnőmnek tartottam, emiatt az osztályfőnökünk, aki a kedvenc tanárom, utál... Meg kb. egy hónapja egy férfi szexuálisan zaklatott.... Elegem van. Sokat gondolkozom azon, hogy jó lenne aludni... Örökre. Gondok nélkül.
Persze nem fogok öngyilkos lenni. Na nem mintha nem lenne merszem megtenni, nem félek igazán a haláltól. Csak nem akarom itthagyni a szeretteimet ebben a rohadt világban. Ismerem ezt az érzést; nagyon dühítő.
Tudom, kinövöm majd. Meg írok verseket is, meg minden. De valahogy nem megy minden. Nem lehetne valahogy vége?
1. A szexuaális zaklatás valódisága esetén feltételnül és azonnal tessék feljetenést tenni a férfi ellen a rendőrságen, ÉS ezzel párhuzamosan azonnal elmenni egy gyermek- és ifjúsági pszichiáterhez vagy pszichológushoz. Az előbbi jobb volna. és nem elblamázni, mert ez komoly és komolyak a következményei is, ha nem teszed.
2. A barátnő, aki elárult, azzal meg kell a barátságot szakítani. A tanár pedig ha emiatt utál téged, akkor le kell vele ülni és elmondani a TE verziódat. Épeszű tanár nem utál meg kistinédzser kölyköket.
3. Dehogynem félsz te a haláltól! Csak ezt a félelmet nem magadra vetíted, hanem a szeretteidre. A "rohadt világban" minden embernek egyedül kell boldulnia.
4. Verseket írsz, ok. Én is írtam. Írj naplót is. Minden jobb, mint az öngyilkosság.
5. De vége lesz. és akkor fogod igazán visszasírni, hogy miylen jó is volt, amikor csak ennyi gondod volt, mint most. :) Hidd el, így lesz.
Kamaszodj csak bőszen, olvass szépirodalmat, hallgass zenét, írd a naplódat, tanulj szépen, válogasd meg a barátaidat jobban és meglátod: minden a legnagyobb rendben lesz. :)
Szia! :)
Köszönöm a válaszokat!
#2 a szexuális zaklatás pont nem volt még olyan, hogy feljelentős legyen. Elmondtam az én verziómat is; az ofő nem is igazán utál, hanem csalódott bennem. És ez rosszabb. Amúgy írok naplót is. :)
Hogyhogy a szexuális zaklatás pont nem volt olyan, hogy feljelentős legyen? Pontosan mit csinált a férfi?
Írhatsz privátot is.
lÉrtem. Sajnos nagyon sok lánnyal megtörténik hasonló, nekem is többször fogták már meg a s.ggemet (szerencsére ennél tovább nem merészkedett senki). Nem tudom, honnan van pofájuk :-/
Szerintem jelentsd fel a fazont, aztán lesz, ami lesz. Valószínűleg másokkal is ezt csinálja, így, ha több panasz érkezik rá, talán komolyabban veszik és elkapják. Sok ember azért ússza meg, mert "úgysincs értelme feljelenteni"... ezt ne hagyd!
Kedves utolsó, és mindenki, akik segítettek! :)
Teljesen kinőttem, száz százalékban, és nem is emlékszem, mi volt az alaphelyzet, amitől ilyen állapotban voltam... mármint igen, a hapira a villamoson emlékszem, de azóta egy örökvidám lánnyá cseperedtem, aki kábé egy hippi, és sok barátnőm van akikben mind megbízhatok. Ja, és az osztályfőnök egy idióta! :D
Mindenkinek köszönöm a segítséget, és a pozitív hozzáállást! Most így visszaolvasva hihetetlen, hogy valaha lehettem ilyen állapotban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!