Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » (Vigyázz! Tinidráma! ) Elegem...

(Vigyázz! Tinidráma! ) Elegem van az egészböl, ki akarok szállni. Nem lehet?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és elegem van az életből. Persze, vannak jó oldalai is, de ebből egyre kevesebb van... A minap elárult egy lány, akit a barátnőmnek tartottam, emiatt az osztályfőnökünk, aki a kedvenc tanárom, utál... Meg kb. egy hónapja egy férfi szexuálisan zaklatott.... Elegem van. Sokat gondolkozom azon, hogy jó lenne aludni... Örökre. Gondok nélkül.

Persze nem fogok öngyilkos lenni. Na nem mintha nem lenne merszem megtenni, nem félek igazán a haláltól. Csak nem akarom itthagyni a szeretteimet ebben a rohadt világban. Ismerem ezt az érzést; nagyon dühítő.

Tudom, kinövöm majd. Meg írok verseket is, meg minden. De valahogy nem megy minden. Nem lehetne valahogy vége?

2013. dec. 1. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, h megoldódott, erős voltál :)
2015. aug. 18. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!