Volt már valaki ColorGenetics állításon?
Figyelt kérdés
Érekelnének tapasztalatok. Mennyire hatásos? Érdemes-e beruházni rá?2014. júl. 16. 09:20
1/6 anonim válasza:
Hatha valakit meg erdekel.
Voltam.Nagyon erdekes.Melyrehato.A valasztott színek elmeseltek amiben elek..
2/6 anonim válasza:
Olyan dolgokat lattam meg apuval es volt elettarsal kapcsolatban,amit egyedul sosem fejtettem volna meg.Valami terhet leraktam ott.
3/6 anonim válasza:
Meg mindig elso valaszolo vagyok.Amire nem is gondoltam volna olyan erzelmeket,zikogast valtott ki belolem.De megnyugodtam.
4/6 anonim válasza:
-elso
Majd a problemat sukerult meglatni,kozel kerulni a problemahoz .Ami a nehez lesz az az elengedes.Es hogy amit adnak fogadjam el ,
5/6 anonim válasza:
-elso
-es hogy a szeretetert nem kell megdolgoznom!!!hanem fogadjam be.Toltsem fel magam azzal amit kapok.Meg kell tanulnom hogyha kapok
6/6 anonim válasza:
-elso
Meg kell tanulnom,hogyha kapok azt merjem ugy elfogadni,hogy ne legyen bennem az az erzes hogy adnom kell cserebe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!