Lehet, hogy pánikbetegség?
A reflux csinálhat gyomor és esetleg mellkasba sugárzó panaszokat.Sőt, akár torok felé is érezhetsz furcsaságokat.
A mellkas, kar, állkapocs fájdalom utalhat szívproblémára, viszont az elvileg kimutatta volna az ekg.
De ezt az összes problémát, amit felsoroltál okoztatja a pánik is, illetve stressz, idegi eredetű probléma.
Azt mondom, ne aggódj, mert bármi okozza is, az aggódás, félelem csak ronthat rajta.
A reflux lassan jön rendbe, tehát szerintem nem szokatlan, hogy még nem hatott a gyógyszer, amit felírtak rá.
A háziorvosod azért elég lazán veszi, engem sokféle vizsgálatra elküldtek, volt szívultrahang is, meg egész napos ekg, stb.Megnyugtatásképp azért próbálj kikunyerálni még valamilyen vizsgálatot.
"Megnyugtatásképp azért próbálj kikunyerálni még valamilyen vizsgálatot."
Ez tényleg jó tanács. Bármit, csak vizsgáljanak. Mellesleg én végigcsináltam a pánik betegséget, és a depressziót, így kapásból felismerem, ha valaki ilyen tünetekre panaszkodik. Kedves kérdező? neked egyetlen tüneted se utal pánikra, sem depresszióra. Én nem állítom, hogy nincsen valamilyen bajod, de ez a kettő tutira nincsen Viszont ha a refluxot nem kezeled kielégítően, és nem táplálkozol hozzáillően, akkor még súlyosbodhat is a bajod. Tudod ezek a betegségek amikről itt szó van, sokkal tovább tartanak, mint egy nátha, amid eddig volt. Vagy egy fejfájás.
Igen. Pl. az is lehet.
Pszichiáterhez menj; ne organikus okokat keressetek ott, ahol a test már kiabálva jelzi, hogy a lélekkel van a baj. Te miért nem hallod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!