Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbeteg vagyok? 19/F

Pánikbeteg vagyok? 19/F

Figyelt kérdés

Szóval az egész úgy kezdődött hogy rossz társaságba keveredtem és néhanapján elszívtunk egy-két füves cigit,amitől nagyon beparáztam és megfogadtam hogy soha többet,de a többiek mindig belevittek. A legutóbbi hatása úgymond nem akar elmúlni,már lassan 2 hete és elég félelmetes..kiesnek dolgok,szédülök,nem vagyok magamnál..olyan mintha kívülről szemlélném magam. Nagyon szar érzés és bármikor előjön a nap folyamán,már lassan ott tartok hogy nem merek felkelni mert inkább alszok és addig sem érzem ezt.

Kihez forduljak ilyennel segítségért?

Előre is köszi a válaszokat.

2014. júl. 13. 09:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Marihuánát szívtál, vagy herbált? A herbáltól nagy bajok lehetnek. De a marihuána is előhozhat mentális bajokat. Pszichológushoz menj el, és mondd el mi történt. (Titoktartás kötelezi).Ő majd segít. Gyógyszert lehetőleg ne szedj!
2014. júl. 13. 10:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Herbalt...okés köszi akkor felkeresek majd valakit
2014. júl. 13. 10:27
 3/16 jaycsihun válasza:

[link]

2 évvel ezelőtt ugyan innen indultam.

ha gondolod keress fel.

(face link)megoszthatom veled a tapasztalataim stbstbstb...

19/f

2014. júl. 13. 10:30
 4/16 cli_hlt ***** válasza:

A kannabisz is okozhat pánikrohamokat, főleg, ha túl sokat fogyasztasz belőle. A "herbálok" szintetikus kannabinoidok, többnyire erősebbek és könnyebben túladagolhatóak. Hallottam más mástól is, hogy elvonási tüneteket produkálnak, kellemetlen mellékhatásai vannak.

Ha a tünetek nem enyhülnek, és/vagy ritkulnak, mindenképp fordulj orvoshoz.

2014. júl. 14. 10:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Kihez lehet ilyen problémával fordulni? Most itthon vagyok nyugiban egy pár napig,hátha elmúlik..
2014. júl. 14. 13:12
 6/16 cli_hlt ***** válasza:

Ha nem jön elő mostanában, vagy gyengül, az jó jel.

Pihenj sokat, egyél rendesen, menj sétálni, hallgass zenét, kapcsolódj ki.

Első körben szerintem keresd meg a háziorvosodat. Ha nincs, akkor a legközelebbi ilyet (és akkor már lesz háziorvosod is :) ).

Nekem is volt pánikos epizódom (semmi kémia, csak rossz időszak volt), konkrétan összecsuklottam a folyosón és azt hittem, meg fogok halni. Elvitt a mentő. Adtak egy bogyót (frontin), meg fel iss írtak egy dobozzal. Az segített, ha rámjött a para. Mire elfogyott a doboz fele, már nem is jött vissza.

Ezek után ha bármilyen parába keveredtem már tudtam, hogy semmi bajom, csak az agyam szórakozik. Ez a tudat önmagában elég, hogy leállítson egy pontenciális pánikrohamot, vagy bad tripet. E miatt én pozitív élményként értékelem azt az időszakot.

2014. júl. 15. 09:44
 7/16 cli_hlt ***** válasza:
Ja, és kitartás! :)
2014. júl. 15. 09:44
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nekem is hasonló..meg néha azt érzem hogy annyira eltompul az agyam hogy egyszer teljesen bezombulok és nem leszek soha magamnál..k***a s**r érzés..gyógyszert nem nagyon akarok szedni.. szerintem az is közrejátszik hogy nagyanyám is depressziós és lehet örököltem a hajlamot.
2014. júl. 15. 12:48
 9/16 cli_hlt ***** válasza:

Ha orvos írja fel, szedj csak nyugodtan, azért van.

Gondolj csak bele: poénból random cuccokat tolni OK, orvosi receptre meg semmit? Miféle gondolkodás ez?

A pánikrohamokon segít a nyugtató, ha az orvos jónak látja, és felírja.

2014. júl. 15. 14:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem fogok mostmár random cuccokat tolni..dokihoz meg csak akkor megyek el ha még 1 hét múlva se leszek jobban.Ha felír valamit nyilván szedem majd :)
2014. júl. 15. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!