Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 26 éves vagyok és mostanában...

26 éves vagyok és mostanában halálra unom magam, mégis lusta vagyok elmenni itthonról. Ez az öregedés jele?

Figyelt kérdés
Azért a mentálhigénés kategóriába raktam, mert valaki azt mondta, hogy ez a depresszió finomabb verziója is lehet, plusz régen pánikbeteg voltam, és mióta jól vagyok és nincsenek pánikrohamok, azóta viszont ez van velem ...

2014. júl. 10. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. Így 23 éves korban kezdődik, és eltart 70 évig. Utána jön az igazi öregség.
2014. júl. 10. 22:09
 2/8 A kérdező kommentje:
ha nem tiszta az lenne a kérdésem, hogy ez normális-e vagy vagy valóban a depresszió első jele? Nekem ez fontos, mert pánikbetegként is nagyon későn jutottam el pszichologushoz és nagyon nehezen lábaltam ki belőle, nem akarok még egyszer igy járni.
2014. júl. 10. 22:12
 3/8 anonim válasza:
Inkább depresszió, de lehet hogy csak paranoia...
2014. júl. 10. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Dolgozni azért eljársz?
2014. júl. 10. 22:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Van, aki hatvanhoz közel is aktívan eljárkál az éjszakába, más meg tizenévesen sem akar semmit. Nem tudhatjuk, hogy nálad mi a helyzet.

Ha minden motiváció hiányzik, akkor lehet depresszió, de ha csak ennyi a tünet, hogy unatkozol meg lusta vagy, én nem sorolnám ide. Nem köt le semmi, semmi érdekeset nem találsz? Új hobbi? Nem feltétlenül kell elmenni otthonról, bár ha igényed lenne rá, mégsem teszed, az lehet egy jel.

Nézd, egyszer voltál pszichológusnál, valószínűleg megbízol benne, jó szakembernek tartod, hívd fel, kérdezd meg. Azzal többre mész, mint a mi válaszainkkal.

2014. júl. 10. 22:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen! dolgozni eljárok és mikor dolgozni megyek egyáltalán nem érzem ezt. Jó persze bennem van a "nincs kedvem dolgozni" de aztán belegondolok, hoyg ha nem dolgoznék itthon unatkoznék és meg is jön a kedvem a munkához.
2014. júl. 10. 22:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez nem az öregedés, hanem a depresszió jele.
2014. júl. 11. 18:25
 8/8 A kérdező kommentje:
a "depressziós" diagnózist felállitoknak üzenem hogy ne legyenek depreszsiósak,nem kell mindig a "legrosszabbra" tartani. csak egy ilyen időszakom volt. egy hete elmúlt és minden a helyére állt. Nem vagyok depressziós, köszi!
2014. júl. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!