Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki hogyan győzte le a bulímiát?

Ki hogyan győzte le a bulímiát?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
NE ZABÁLJ ÉS HÁNYTASD MAGAD!!!.(mondtam magamnak, mikor beláttam, ez így nem mehet tovább) Tönkremegy a nyelőcsöved, kimarja a 2-es ph-jú gyomorsav a fogaidat, el is rákosodhat vagy kilyukadhat a nyelőcsöved. Ez önmagában is elég érv. Emellet olyan, mintha egyenesen a kukába dobnád az ételt-- a pénzt. Nem tudod, jó dolgodban mit csinálj?? Én értelmes elfoglaltságot keresnék, ha ezek után sem menne. Vagy megennék egyszerre pl 3 almát meg répát rágcsálnék. Ha ezek sem működnek, csak orvos segíthet. A legjobbakat. De tényleg.
2010. jan. 7. 22:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Nos, ha valóban beteg lennél, te is tudnád, hogy az ember nem "jódolgában" csinálja ezeket és nem azért, mert tele van pénzzel és jobb híján a wc-n húzza le a felesleges forintokat...

Féltem feltenni a kérdést, mert tudtam, hogy a legtöbben csak úri hisztinek hiszik az egészet.

Nem kívánom nekik, hogy átéljék amit én.

2010. jan. 7. 22:49
 3/6 anonim ***** válasza:

nagyon nehéz abbahagyni, főleg ha már régóta tart. orvosi segítséggel könnyebb. figyelj arra, h mindig legyen a táskádban vmi rágcsálni való, mert ha éhesen ülsz le enni, többet kívánsz és akkor tutira kihányod.

sajnos a hormonrendszert is gyilkolja, meddőséghez vezet, és számtalan súlyos betegséghez.

próbálkozhatnál ételváltással is. pl ráhajtasz a nagyon egészséges ételekre, gyümölcsökre, sötét barna kenyér. a tudat, h ezek nem hízlalnak annyira, rosttartalmuknál fogva hamarabb átmennek a bélrendszeren, nem rakódik le annyi kalória szintén sokat segít.

egyél rengeteg narancsot. nem kilóban, hanem centiben fogyaszt.

én a terhességem ezzel a diétával tartottam (ettem húst is tejet is, de mértékkel, de a java gyümi és zöldség volt) 8 kg jött fel szülés után 1 hónappal ez le is ment, pedig akkor már rendesen ettem. édességet korlátozd napi 1 kockára, de azt kötelező megenni és csak 70%-os étcsoki lehet.

a narancs tényleg jó. a narancsbőröm is leolvadt és ruganyos lett a bőröm. (olvastam, kipróbáltam , bejött)

ja és próbáld meg nem szégyelni a betegséged és rendszeresen beszélni valakivel erről és arról h hogy haladsz.

sok szerencsét.

2010. jan. 7. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
hozzáteszem annó 2 évig szintén...
2010. jan. 7. 23:10
 5/6 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előző íróhoz, tényleg a sok gyümölcs a fontos, és az, hogy mindig legyen nálad valamiből,amiről tudod,hogy úgyis gyorsan átmegy rajtad, és felesleges kihánynod. pszichológián múlik az egész. nekem fél év alatt sikerült átesnem rajta, és szurkolok, hogy neked is könnyű legyen:) kitartás!!!
2010. jan. 17. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress pszichológust!Nemtudom megérteni miért jó kihányni az ételt???Afrikában éheznek ,te meg kihányod a drága kaját amit bezabálsz.Szégyelld magad!Máshol ÉHEN HALNAK!!!!!Akkor ne egyél te se de ne pazarold a kaját amit több millió ember megenne,ugyanis ők ÉHEZNEK!ÉS élni akarnak!Vegyél erőt magadon és gondolkozz el a világon hányan halnak éhen meg szenvednek..Agyban dől el minden egyébként!
2011. jan. 17. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!