Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen fóbiád van, mit nem bírsz?

Milyen fóbiád van, mit nem bírsz?

Figyelt kérdés
Én pl. az imént rosszul lettem egy poloskától, egyszerűen kiráz tőlük a hideg, még agyonütni sem bírom őket.
2010. jan. 7. 18:07
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
A hányástól én is féltem, mert 5 éves korom óta nem fordult elő, és úgy emlékeztem, hogy iszonyatos. Rettegtem tőle. Aztán tavaly egy vírus miatt hánytam fél éjszakát, és meglepett, mert nem volt olyan félelmetes. Persze attól még nem szeretem...
2010. jan. 8. 07:25
 22/37 anonim válasza:
100%

Félek a

magasságtól,a haláltól,pókoktól,rovaroktól,csúszómászóktól,és mostmár egy pár éve nem merek mély vízbe menni mert félek hogy megfulladok :(

2010. jan. 8. 12:30
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Rovarok (kivéve méh, darázs, pók (egyet tartok is az állólámpában, nyáron befogja a bogarakat)), férgek, mélyvíz.
2010. jan. 8. 14:47
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
én a tömeget meg a gazdagokat akik teszikmagukat meg a hülyéket
2010. jan. 8. 19:28
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen bogarat nem szeretek, de amitől kimondottan fóbiám van az a darázs/méh... ha meglátok egyet akkor a lehető leghamarabb eltávolodok a helyszíntől...
2010. jan. 8. 21:43
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

A rovarokat nem bírom. Régen összevissza fogdostam őket, de most ha hozzá kellene érnem egyhez, biztos elfutnék:D Leginkább az ilyen nagy, vastagpáncélos bogarak taszítanak:S Ahogy a lábaival kaparászik meg minden:S

Meg mostanában ha vmilyen tömegközlekedési eszközön (leginkább buszon) utazok, mindig halálfélelmem lesz...régen sose volt ilyen..:S

Félek, h felborulunk, karambolozunk vagy ilyesmi...

2010. jan. 8. 22:32
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Én a szúrós növényektől (csalán, kaktusz, bogáncs stb.) és szőrös -részektől (pl. krumplicsíra, pipacs szára) rettegek. Ennek nincs is görög neve, sehol nem jegyzik, mint fóbiát, nekem mégis van. Kinek van még ilyen?
2010. jan. 9. 14:46
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

nem is tudom, hogy hogy írjam le...

egyszerűen undorodom a lyukas dolgoktól , például a sajtra nem bírok ránézni, meg a kiwi belsejét is undorítónak találom, az a sok kis mag fújj, meg az ilyenektől:

[link]

a legkisebb pókoktól is visítva menekülök el,régebben féltem a darazsaktól méhektől,mostmár szerencsére nem

2010. jan. 9. 22:00
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
szociális fobia
2010. jan. 10. 00:02
 30/37 anonim válasza:
100%
mindenféle csuszo mászó állattol
2010. jan. 11. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!