Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen fóbiád van, mit nem bírsz?

Milyen fóbiád van, mit nem bírsz?

Figyelt kérdés
Én pl. az imént rosszul lettem egy poloskától, egyszerűen kiráz tőlük a hideg, még agyonütni sem bírom őket.
2010. jan. 7. 18:07
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
A baktériumcsíráktól, pókoktól, minden rovartól (én sem tudom lecsapni se), lift, magasság, soroljam? :-)
2010. jan. 7. 18:36
 12/37 anonim válasza:
100%

pók

egyszer tesóm beszivatott h pókot dobott rá én meg elájultam mikor felkeltem mondták h csak szösz volt de akkot is nem tom miért félek tőle de ááááá ^^

2010. jan. 7. 18:39
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Hányásfóbiám van. A világ legborzasztóbb dolgának élem meg, rettegek tőle, a másétól mégjobban. Ha mégis valaki rosszul lesz mellettem elfutok és pánikrohamom lesz. (remeg kezem lábam, izzad a tenyerem és mégis jéghideg, összeszorul a gyomrom és a szívem kiugrik a helyéről és legszívesebben sírnék, gyerekkoromban sírtam is.)
2010. jan. 7. 18:46
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
idegesit ha nincs behuzva a függöny:D
2010. jan. 7. 18:59
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
ember
2010. jan. 7. 19:06
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

bogarak, pókok, rovarok, darazsak... ha egy légy vagy darázs, méh bejön az ablakon nyáron, kiszaladok a szobámból, becsukom az ajtót és addig nem megyek be amíg rajtam kívül valaki el nem intézi... iszonyat :)

és vért vagy sérülést látva rosszul leszek

2010. jan. 7. 19:12
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
a fulladástól félek, h beszorulok valahova, és megfulladok. pl nem merek beszállni a felvonókba, inkább lépcsőzöm..és a metróalagút, a föld alatt, félek h elakad, és..elfogy a levegő. de mindent utálok ahol x ideig bent kell maradni, és nem akkor megyek ki amikor én akarok.
2010. jan. 7. 19:25
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
a kutyák pszichésen kikészítenek. mindegyiktől félek, mindegy mekkora. ha ugat, ha odafut hozzám, egyszerűen rosszul leszek. önkivületbe kerülök. a pók nem érdekel...
2010. jan. 7. 19:55
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

klausztrofóbia.

mostanában az autóban is szar, meg a wc-ben is.lift kizárva, szolárium úgyszintém.

2010. jan. 7. 21:39
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

szociálfóbia.

aki nem tudná miaz annak röviden: nem birom a tömeget.

2010. jan. 7. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!