Van valami furcsa fóbiád?
Hello!
En példàul gyulolom a lepkéket :) utàlom oket, gusztustalan kis joszàgok, képes vagyok nem bent aludni a szobàban, ha egy picike is berepul.Akkor az uramnak menni kell lepkét vadàszni, meggyilkolni, és ha "tiszta a levego", csak akkor megyek be...
érdekes modon a pokoktol, egyéb rovaroktol nem félek, de a lepkék....:D
A pókoktól félek nagyon.
A párom pedig minden tollas állattól.Ha felé repül egy madár vagy egy csirke egy arra amerre ő van fejvesztve rohan!:D Retteg a csirkétől.
31 évesek vagyunk.
A madaraktól félek. Mindenfélétől ami szabadon van, minél kisebb annál ijesztőbb.
Félek a vonatoktól is, egyszerűen ha meglátok egyet is kiráz a hideg, vonatra ülni sose mernék.
Ilyen nagy sátorszerű építményekben is félek... Nálunk a strandon van ilyen, ráadásul üveges ami még rosszabb számomra. Vontatóval se lehet oda becsalni engem, a látványától is rettegek már, de nem tudom miért.
25/L
A sínen mozgó járművektől én is félek. Ha szemből (a sín mellett állok) jön és látom a lámpáit elkezdek félni, és az az érzés jön rám, hogy valaki be akar lökni alá.
És neked Kérdező?
nekem két nagyon ritka fóbiám van
Emetofóbia és kozmikofóbia. Utóbbi 10.000 emberből egyet érint. Ezért is tettem fel a kérdést, hogy megtudjam vannak e még hozzám hasonló emberek.
Igen eléggé zavar a mindennapi életben. Főleg az emetofóbia. Korábban én sem tudtam ezekről, és amikor már én sem értettem miért félhetek két elég hétköznapi dologtól, elmentem egy pszichológushoz, aki felvilágosított.
Hogy mit érzek? Stresszt, nyomást magamon (kozmikofóbia) amikor a csillagos ég alatt állok, félelem és szorongás tör rám. korábban azt gondoltam, csak nekem van ez a problémám, és én is nagyon meglepődtem, amikor elmondták, hogy ez egy "feljegyzett" fóbia.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!