Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami furcsa fóbiád?

Van valami furcsa fóbiád?

Figyelt kérdés
Olyan emberek válaszát várom, akik normális emberek számára teljesen normális dologtól félnek. Nekem sajnos van két ilyen fóbiám. Ha valakinek bármilyen bizarr félelme van kérem írja meg.
2009. szept. 17. 08:35
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Szia :D Nekem is kozmikofóbiám van. Már kicsikorom óta nem valami szívesen nézem éjszaka az eget mert elfog a sírás. A mai napig viszont azt sem tudtam, hogy létezik ilyen fóbia. Most viszont, hogy tudom szerettem volna találni valakit aki ugyanígy érez.
2012. jan. 2. 22:54
 22/22 Colonel Reed ***** válasza:

Én az áram alatt levő konnektoroktól félek (csak kapcsolósat merek használni, amit leáramtalaníthatok, mielőtt a dugót csatlakoztatom), mert kiskoromból túlságosan is bennem maradt, hogy a konnektorba nem nyúlunk, mert meghalunk, és a kisebbik húgomat is folyton nekem kellett visszahúznom a konnektor közeléből, mert mindig bele akart nyúlni, én meg aggódtam miatta (ennek már lassan húsz éve). Esetleg nagyon-nagyon sokadik nekifutásra sikerül bedugni a dugót, de előtte már totál kikészülök.

Továbbá a villámlástól (hogy majd pont belém fog csapni), és a mennydörgéstől, tűzijátéktól, koncerteken a hangfal közelében állástól pedig azért, mert nekem túlontúl hangosak és attól félek, a hangerőtől annyira be fogok pánikolni, hogy megáll a szívem.

2013. máj. 20. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!