Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen fóbiád van, mit nem bírsz?

Milyen fóbiád van, mit nem bírsz?

Figyelt kérdés
Én pl. az imént rosszul lettem egy poloskától, egyszerűen kiráz tőlük a hideg, még agyonütni sem bírom őket.
2010. jan. 7. 18:07
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
pók:|
2010. jan. 7. 18:11
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére már semmilyen. Régebben a darazsaktól/ méhektől féltem betegesen, hogy már az

utcára is alig mertem tavasszal/ nyáron kimenni!

Nem kívánom senkinek!

2010. jan. 7. 18:12
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
a fulbemaszoktol rosszul leszek ,meg az egyeb bogaraktol, a poktol nem,csak a kaszaspoktol:+ es nem tudom oket agyonnyomni, mert kiraz a hideg!!! 21/L
2010. jan. 7. 18:13
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
A darazsaktól...
2010. jan. 7. 18:19
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

fülbemászótól! régen megijesztettek azzal, hogy bemegy az agyamba. ha meglátom, elkap a sírógörcs és nem merem leütni. néha mikor fexek az ágyba, rámjön hogy mivan ha egyszer csak rámesik.

a napokban láttam egy óriás szút-(kb 10 centis!!!!!volt) azóta attól félek, hogy mi van ha a lambériából kijön otthon vagy a padlóból :S de szerencsére ettől nem félek mert szinte lehetetlen:)

klausztrofóbia. megőrülök a lifttől, a zsúfolt busztól ha állok, a hálózsáktól, meg egyéb dolgoktól

2010. jan. 7. 18:21
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Én még a legapróbb póktól is sikítva elfutok. Nem merek a közelükbe menni. Anyukám már orvoshoz akar vinni miatta, akkora mértékű a fóbiám. Egyszer már el is ájultam egy kicsi(!) póktól. :S
2010. jan. 7. 18:22
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
madarak
2010. jan. 7. 18:23
 8/37 anonim válasza:
100%

Oszinten, ha meg kellene erintenem barmely allatot, legyen akar csuszomaszo, bogar, tollas- ill. szoros allat... a kutyan, macskan es kistestu papagajon kivul, ott halnek meg. Irtozom az allatoktol, ez utobbi harmat is csak akkor erintem meg, ha nem kobor allatrol van szo, es tudom, hogy egeszsegesek.

Van egy masik fobiam is... ez egy erdekes dolog... mert a magasban, repulon nem felek... de ha olyan lepcson kell felmenni, aminek a fokai kozt atlatok, az otodik fok utan megfordulok... nem birom elviselni, ha ures ter van alattam, ha atlatok a labaim kozt es mintha a levegoben lepkednek... olyan erzes fog el ilyenkor, hogy az leirhatatlan... nagyon rossz.

2010. jan. 7. 18:27
 9/37 anonim válasza:
100%
a hernyóktól!!fúújj :S
2010. jan. 7. 18:27
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
TOJÁS! nem bírom megfogni! mindig a szalmonella jut eszembe. Szalvétával fogom meg ha muszáj.Még a tojástartót is.
2010. jan. 7. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!