Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miben nyilvánul meg a szociáli...

Miben nyilvánul meg a szociális fóbiád?

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve nem érzem jól magam a bőrömben, és próbálok rájönni, mi a problémám. Zűrös a családi életem, nem csoda, hogy lelkileg ráment az egészségem, és hullik a hajam. Először pánikbetegségre gyanakodtam, mert gyakran a semmiből rámtör a szorongás, mely heves szívveréssel, gyomorgörccsel, kipirosodással, remegéssel, hőhullámokkal és önmagamban való bizonytalansággal jár, de nincs halálfélelmem. Máskor ezeket a tüneteket bizonyos emberek és helyek hozzák ki belőlem, pl. nem merek nyilvánosság előtt szerepelni, nem bírom elviselni, ha csak rám figyelnek, bepánikolok. Randikon a pasik észreveszik a zavarodottságot, amit nem tudok megmagyarázni, ezért már nem is akarok találkozgatni, párkapcsolatot kialakítani, szinte a pániktól pánikolok. Idegenek között nem találom fel magam, csak a bárátaim mellett érzem a biztonságot. Nagyon elegem van ebből, keresem a kiutat, érettségi után orvoshoz fordulok, de félek, hogy nem vesz komolyan. Mikor jó a közérzetem, úgy érzem, eltúlzom a problémám, de amikor rámtör, rájövök, hogy ezt kezeltetni kell, mert nem tudom irányítani. Nektek milyen tüneteitek vannak, és tulajdonképpen mi lehet a bajom?
2010. jún. 5. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt, mindenképp keress fel egy pszichiátert!

A tüneteid alapján ez pánikbetegség, de lehet még emellett más is( pl.agorafóbia).

Írd be a keresőbe,hogy pánikbetegség és rengeteg hozzászólást találsz!

2010. jún. 5. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugynaez!

gyomorgörcs, hányinger, hasmenés, szédülés, fejfájá,s izzadás, vörösödés (nálam már nem is pirulás)

én is a pániktól félek, ezért inkább nem megyek sehova se

ez egy nagyon szar dolog, enge hülyének néznek kb..

nemtom mi segítene ezen, de nem nyugtatók, inkább kineziológist próbálnám ki, de majd egyszer, még rá kéne szánni magam (félek h kiröhögne)

2010. jún. 5. 20:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Senki nem fog kiröhögni, hidd el!

Minél előbb menj orvoshoz, ő majd eldönti, mi lenne célszerű.

Én speciel gyógyszert szedek, de még nem régóta.

Ez pedig Betegség és kezelni Kell, a saját érdekedben.

2010. jún. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!