Mi a különbség a szociális fóbia és a pánikbetegség között? Melyik a súlyosabb?
Első válaszoló vagyok.Igen,jártam és még mindig járok pszichiáterhez.Teljesen tünetmentes vagyok,egészen addig,amíg szedem a gyógyszereimet.Ezért sem tudtam leállni velük,mondhatni gyógyszerfüggő lettem.Ez idő alatt sokféle gyógyszert szedtem,valamelyiktől nagynehezen sikerült megszabadulnom,hosszas és fokozatos adagcsökkentéssel,de a tüneteim egy része visszatért,és újra vissza kellett térnem a gyógyszerekhez.
Tudom,hogy ez jórészt tüneti kezelés,vagy úgymond szintentartás és a betegség tüneteinek enyhítése.De mivel más betegségek is társulnak hozzá,és még számtalan egyéb nem csak lelki eredetű problémával kűzdök,nem megy a gyógyulás,bárhogy is szeretném.Nem vagyunk egyformák,és a betegségek sem egyformák és pláne nem ugyanúgy viszonyulunk hozzájuk.A pszichoterápiát tartanám jó megoldásnak,amit egy lehetséges megoldásnak tartanék,de sajnos nem állok úgy anyagilag,hogy meg tudnék fizetni egy pszichoterapeutát.(Magánrendelésen)
Tb támogatott-ról meg nem tudok,hogy lenne,legalábbis a mi környékünkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!