Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, lassan megőrülök?

Mit csináljak, lassan megőrülök?

Figyelt kérdés

Nagypapám aki olyan, mintha az apám lenne, súlyos rákos. Már kétszer műtötték, kemót is kapni fog, anélkül esélye sincs. Kikészít. Még látogatni sem enged senkit, mert nem akarja, hogy így lássuk.

Párom szintén beteg, nem halálos, de ennek is lehetnek komoly következményei. Figyelek rá, de mi van, ha nem tudok eléggé?

Nekem is mindenféle testi bajaim vannak, félek, hogy meddő vagyok - vagy leszek -, de senki nem hajlandó rendesen megvizsgálni, magánorvosra meg egyszerűen nincs pénzem.

A munkahelyemen 48 ezerért küldenek el a francba naponta 50x (telemarketing), hiperérzékeny vagyok, nagyon nehezen viselem, de muszáj, mert a képzettségemmel (gyakorlatilag nincs, szeptemberben kezdek új sulit ha addig nem omlok össze) nehezen találok mást.

Anyagi gondok.

Régi traumák.

Csak szeretnék végre boldog lenni, nyugodt életet, stabilitást, kisbabát, stb, de semmi sem megy rendben! És nem érzem úgy, hogy hatalmamban állna ezt irányítani.

Biztos minden rendbe jön egyszer, de addig????

2014. júl. 8. 04:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnosva szeretteidre nem tudsz "eléggé" figyelni. Egy dolgot tehetsz, annyira figyelsz, amennyire tudsz. Ha ennyire utálod a munkádat tanuldd meg a facebook marketinget, szerintem, ha jól csinálod ugyanennyi munkával többszörös pénzt hoz, bár sajnos az elfogadhatatlan hangnem hozzá tartozik szinte minden munkához
2014. júl. 8. 06:57
 2/2 anonim ***** válasza:

a gyereket egy jó időre felejtsd el, hidd el te sem akarnál ebben a nyomorban felnőni.

folyamatosan keress másik munkát, utazz is érte, folyamatosan képezd magad.

tudom nehéz munka és ápolás mellett, de más út nincs, csak a bűnözés.

beszélj 1 nyelvet legalább középszinten, legyen 300E tartalékod, és amint összegyűlt, menj külföldre dolgozni.

ott már lesz normális egészségügyi ellátás, családalapítási lehetőség.

ha nagyapád en menged látni, inkább pároddal foglalkozz, hogy őt ne veszítsd el.

az időskori halált pedig el kell fogadnod, teljesen normális inkább annak örülj, hogy ti még éltek pároddal.

2014. júl. 8. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!