Idegösszeomlást fogok kapni? Mi történik velem? Hogy nevezik ezt az érzést?
Idegi, érzelmi fáradság, kimerülés. Depresszió.
Megoldhatatlan probléma meg nincs pláne családtagokkal.
Mi a baj? Ha ennyi gondot okoznak miért nem szakítod meg a kapcsolatot velük?
Felnőtt emberek saját maguk felelősek az életükért van egy határ még a rokoni kapcsolatoknál is.
Szerintem pár alkalom egy pszichológusnál és hidd el másképp látod majd a dolgokat de magadat is. Hidd el nem egy nagy kunszt elmenni párszor.
Ekkora hülyeséget már bocs! Miért szakítsa meg velük a kapcsolatot? Azt sem tudod milyen problémák vannak a családtagokkal!
22 éve vagyok 2 gyönyörű lánnyal és párommal. 2 testvérem van, Édesapám meghalt sok évvel ezelőtt, Édesanyám újraházasodott, boldog volt több évnyi egyedüllét után, most meg épp egy pszichiátert keresek neki!!! (mert már rá sem ismerek..)
Nekem is rengeteg gondom van, nem is vele hanem inkább az egész helyzettel, és akkor most szakítsam meg vele a kapcsolatot? Ilyen esetben épp hogy minél jobban mellé KELL állni, hisz ő nevelt fel, neki köszönhetem az életem, ez a legkevesebb hogy segítek neki!
Kérdező, ha gondolod írj privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!