Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegösszeomlást fogok kapni?...

Idegösszeomlást fogok kapni? Mi történik velem? Hogy nevezik ezt az érzést?

Figyelt kérdés
24-éves vagyok család anya. A szüleim ,és a testvéreim miatt gyakran idegeskedek.(hosszú történet) Gyakran vagyok bánatos.(Van okom rá bőven) .Mostanság odajutottam el hogy ha felmerül a nevük... :szoritó érzést érzek a torkomban,ideges leszek dúlok fúlok,majd érkezik egy mély szomorúság.Azután sírás,és ezek utàn megkönnyebbülök.A sírás nem mindig jön tehát nem is mindíg könnyebbülök meg.Olyan gondokról van szó amiket nem tudok megoldani.Mit tegyek?mi lehet ez?

2014. júl. 8. 00:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Idegi, érzelmi fáradság, kimerülés. Depresszió.

Megoldhatatlan probléma meg nincs pláne családtagokkal.

Mi a baj? Ha ennyi gondot okoznak miért nem szakítod meg a kapcsolatot velük?

Felnőtt emberek saját maguk felelősek az életükért van egy határ még a rokoni kapcsolatoknál is.

Szerintem pár alkalom egy pszichológusnál és hidd el másképp látod majd a dolgokat de magadat is. Hidd el nem egy nagy kunszt elmenni párszor.

2014. júl. 8. 00:38
 2/4 anonim válasza:

Ekkora hülyeséget már bocs! Miért szakítsa meg velük a kapcsolatot? Azt sem tudod milyen problémák vannak a családtagokkal!

22 éve vagyok 2 gyönyörű lánnyal és párommal. 2 testvérem van, Édesapám meghalt sok évvel ezelőtt, Édesanyám újraházasodott, boldog volt több évnyi egyedüllét után, most meg épp egy pszichiátert keresek neki!!! (mert már rá sem ismerek..)

Nekem is rengeteg gondom van, nem is vele hanem inkább az egész helyzettel, és akkor most szakítsam meg vele a kapcsolatot? Ilyen esetben épp hogy minél jobban mellé KELL állni, hisz ő nevelt fel, neki köszönhetem az életem, ez a legkevesebb hogy segítek neki!

Kérdező, ha gondolod írj privátban!

2014. júl. 8. 01:01
 3/4 anonim ***** válasza:
ha nem kezeled a helyzetet, betegségekhez fog vezetni rövidesen. szánj időt az egészségedre és tegyél me gmindent hogy kilépj a helyzetből.
2014. júl. 8. 08:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Magánlevélre szívesen válaszolok. Ismerős a téma...
2014. júl. 8. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!