Szedte már valaki a Scippa nevű gyógyszert (azt hiszem szorongásoldó)? Milyen hatása van, mik a tapasztalatok róla?
Sziasztok!
Én lassan egy hónapja szedem a Scippa-t. Plusz mellete Frontint. Már csökkentette a frontin dózisát es mennyiseget az orvos.
Nálam erős gyomorrontásból indult (mindent ossze ettem) majd nem hánytam de olyan szinten rosszullettem, hogy a férjemnek ordítottam éjszaka, hogy meghalok. Zsibbadt az arcom a kezem a labam, heves szívverés, rettenetes gyomor kavargás. Majd ügyelet stb. 3 órán keresztül szenvedtem elájultam, osszerogytam.1 hónapon belül 4szer jöttek, majd a mentő es kaptam szívlelassítót- Betaloc-ot es bevittek a kórházba. A dokinő azt mondta pánikzavar-pánikbetegség. Egy szó mint száz... kellett vagyis kell ami segít áthidalni ezt az időszakot. A gyerekemet el kell lássam!
Van egy 13 hónapos kisfiam, 23 éves vagyok.
Az első két hétbe nem hagyhattak egyedül, fel- fel erősödtek a rosszullétek. Most már jól érzem magam.
EZ RETTENETES AMI PSZICHÉS. Sose hittem volna, hogy nálam is kialakul. Törekedni kell a gyógyulásra... :)
Én is 1 hónapja szedem.. az első 1-2 hétben gyakran voltak ásítós időszakaim, és kézremegéseim...De ezek elmúltak. Aztán egyre inkább csökkennek a tüneteim, és már sokkal jobban vagyok.. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim a gyógyszerrel kapcsolatban... :)
Amúgy depresszióra írták fel.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!