Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szedte már valaki a Scippa...

Szedte már valaki a Scippa nevű gyógyszert (azt hiszem szorongásoldó)? Milyen hatása van, mik a tapasztalatok róla?

Figyelt kérdés
Az interneten semmit nem találtam róla, és ez elég furcsa.

2014. jún. 26. 09:00
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Én megértelek, ugyanígy vagyok én is. Tényleg nehéz így élni, de ha a gyógyszerek tönkrevágják az agyad, és a tested is, az talán túl nagy ár a gyógyulásért, mert visszafordíthatatlan. Nem tudom igazából még most sem, hogy gyógyszerekhez forduljak-e, mert hosszú távon kéne szednem...
2014. szept. 1. 10:06
 12/35 jancsa41 válasza:
39%
A második suicid kísérletem után írták fel,3 hónapig szedtem belőle napi 10 mg-ot nekem nem segített. A depresszió a mai napig fennáll,már nem is szedem.
2014. szept. 21. 05:57
 13/35 A kérdező kommentje:
Nem is segített egy kicsit sem?
2014. szept. 24. 11:15
 14/35 anonim válasza:
34%
Veszélyes gyógyszer. Nállam ájulást hányást okozott. Soha többé nem probálnék semmi ilyet.
2015. márc. 21. 23:17
 15/35 anonim válasza:
39%
Én egy hónapja szedem és már öt kg híztam tőle mert olyan evési kenyszerem van tőle most próbálok leallni róla.
2015. ápr. 13. 10:34
 16/35 A kérdező kommentje:
Végül nem kezdtem el szedni én sem.
2015. ápr. 14. 10:58
 17/35 anonim ***** válasza:
Nekem is most írta fel az orvos, de bizonytalan vagyok hogy elkezdjem e szedni, ahogy olvastam róla tanácstalan vagyok, sok a mellékhatása is.
2015. ápr. 29. 11:46
 18/35 Szeder Szandra válasza:
84%

Sziasztok!

Én lassan egy hónapja szedem a Scippa-t. Plusz mellete Frontint. Már csökkentette a frontin dózisát es mennyiseget az orvos.

Nálam erős gyomorrontásból indult (mindent ossze ettem) majd nem hánytam de olyan szinten rosszullettem, hogy a férjemnek ordítottam éjszaka, hogy meghalok. Zsibbadt az arcom a kezem a labam, heves szívverés, rettenetes gyomor kavargás. Majd ügyelet stb. 3 órán keresztül szenvedtem elájultam, osszerogytam.1 hónapon belül 4szer jöttek, majd a mentő es kaptam szívlelassítót- Betaloc-ot es bevittek a kórházba. A dokinő azt mondta pánikzavar-pánikbetegség. Egy szó mint száz... kellett vagyis kell ami segít áthidalni ezt az időszakot. A gyerekemet el kell lássam!

Van egy 13 hónapos kisfiam, 23 éves vagyok.

Az első két hétbe nem hagyhattak egyedül, fel- fel erősödtek a rosszullétek. Most már jól érzem magam.

EZ RETTENETES AMI PSZICHÉS. Sose hittem volna, hogy nálam is kialakul. Törekedni kell a gyógyulásra... :)

2016. febr. 21. 14:14
 19/35 anonim ***** válasza:

Én is 1 hónapja szedem.. az első 1-2 hétben gyakran voltak ásítós időszakaim, és kézremegéseim...De ezek elmúltak. Aztán egyre inkább csökkennek a tüneteim, és már sokkal jobban vagyok.. Nekem nincsenek rossz tapasztalataim a gyógyszerrel kapcsolatban... :)

Amúgy depresszióra írták fel.

17/F

2016. márc. 15. 16:19
 20/35 anonim válasza:
95%
Hello! Én kb másfél éve szedem de nem használ. Az első két hétben nagyon rossz volt míg ráálatam. Sírógörcseim voltak aztán röhögőgörcs. Ezek elmúltak ugyan de nem használ a gyógyszer :s Rivotrilt szedek mellé. Sos helyzetben nyelv alatti xanaxot. Na az használ. Pánikra, depire, szoc fóbra szedem ezeket.
2016. jún. 8. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!