Szedte már valaki a Scippa nevű gyógyszert (azt hiszem szorongásoldó)? Milyen hatása van, mik a tapasztalatok róla?
Köszönöm a válaszod, ez sok mindent megmagyaráz.
Jó lenne, ha majd beszámolnál a tapasztalataidról, én még nem váltottam ki, próbálom gyógyszer nélkül rendbehozni magam, de kevés sikerrel egyenlőre. Valószínűleg én is ki fogom váltani, de kicsit megrémisztett, hogy senki nem tud róla semmit, még neten sem, illetve próbáltam halogatni a dolgot...
Sziasztok.
Én Szerda óta szedem a 10 mg scippát (depresszóra,szociális fóbiára)+szorongásra frontint (3x0,5gm) eddig semmi mellékhatást nem érzek max álmosság.
Olvastam hogy akkor hat vagy fog hatni hogyha rosszabbul érzed magad az első pár napban. Ez törvényszerű? Eddig nem vagyok rosszabbul de jobban se.
Tudom hogy hetek kellenek a scippához de a frontinnak rögtön kéne hatni nem? Lehet hogy nem elég a 0,5 mg?
Szeptember 9. én megyek vissza kontrolla. szóval addig még várom milyen hatást produkál.
Szia!
Én még nem szedem a Scippát, próbálom halogatni, amíg le nem jár a recept :)
Nekem is Scippát és Frontint írtak fel. A Frontint ki se váltom, szedtem régebben egy hónapig, napi 3x 0.5-öset, de semmi hatását nem éreztem.
Én a pszihiáterrel való beszélgetés után a döntöttem el hogy hogy válltoztatnom kell. Eddig ellene voltam minden szernek úgy gondoltam gyógyszermentes terápiával is meg tudom oldani de nem ment.
Inkább élek normálisan minthogy szarúl legyek.
Tudom a gyógyszerek is tönkre vágják az agyat a májat meg a "szellemet" egy idő után,de ez a depressziós szociofóbiás szorongásos állapot ami már jó ideje tart véget kell hogy érjen.
Nem akarok én sem életem végéig gyógyszereken élni de úgy érzem ez lehet a kezdőrúgás.
Tudom hogy sokan nem tudják felfogni hogy milyen egy alattomos a pszihés betegség AZ A LEGROSSZABB BENNE HOGY NEM FÁJ ÉS SOKAN DIVATBETEGSÉGNEK ÍTÉLIK. Én személy szerint ezért is szégyeltem/szégyelem sok mindenki elött.
Pár hónapja jött el a fordulópont belevágtam.
Voltam Pszihiátrián is most munkát keresek és újra dolgozni szeretnék és valamelyes meggyógyulni már amennyire lehet....
ui: bocs a helyesírási hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!