Xanax sr jobb mint a xanax? Tapasztalatok mellékhatásokról?
Szia!
Elvonós simerősöm szedte az erősebbeket,eredménytelenül.
Tudom Én is milyen a sanax és az hogy milyen leszokni róla....
Valami természetes megoldást kéne találnod ahelyett hogy ilyen gyógyszerekkel tömnéd magad!
Ha a hatóanyag tartalma ugyanannyi, akkor az SR csak annyiban már, hogy nyújtottan/lassabban adja le az alprazolámumot, így nem lesz akkora napi ingadozás a hatásban. (SR- slow release vagyis lassú felszabadulás)
Mellékhatások ugyanazok.
Ismerős szedte, nála ilyen nagyon kómás-zombi állapotot váltott ki, szeretnék természetes megoldást találni, ezért sem vagyok hajlandó mást beszedni, a természetes bogyók, teák, azok eddig túl gyengék voltak, többször hagytam el a gyógyszert, de sajnos mindig újra kellett...autogén tréninget, hasi légzést is megtanultam, de még így is csak stagnál az állapotom...
Köszi a váalszokat!
Megkérdem, pszichiáter kezel, vagy háziorvos?
Jó lenne megbeszélni vele, mert ha nyugtatóból többet kíván a szervezeted, mint eddig, az általában a betegség súlyosbodását jelenti. De hogy 2,5 évig xanaxot szedetni? Fura.
# 4/4 Időpont ma 21:18
Nem fura ennyi ideig szedni,valaki tovább is szedi (orvos javaslatával)
És hogy egyre többet kíván a szervezet az nem azt jelenti hogy a betegség súlyosbodik hanem azt hogy a gyógyszerhez kezd hozzászokni a szervezet és mindig egyre több kell vagy keményebb.Ez is olyan mint a drog...Nem könnyű lejönni sem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!