Ha valaki szellemet lát (de komolyan! ), az akkor már bolond is, vagy van rá valami magyarázat?
egyetértek az előttem szólóval.igen, léteznek szellemek! és vannak, akik kapcsolatba tudnak lépni velük, ők a mediátorok. Sokan nem hisznek bennük, ami talán nem is baj, de azt azért tartsuk szemelőtt, hogy a tudomány által is be lett bizonyítva, hogy a gyerekek pl 3éves korukig láthatják őket, kapcsolatba léphetnek az asztrális sík létezőivel, ők még sokkal érzékenyebbek az ilyen dolgokra és még a "nagyok" nem tömték tele a fejüket azzal, hogy "ugyanmár, ez hülyeség, szellemek akkor sem léteznek"
Úgyhogy nem bolondult meg a lányod, és én semmilyen körülmények között nem feltételeznék ilyet!
Bízz benne.
És keressetek fel valakit, aki ilyenekkel foglalkozik, ő talán tud segíteni.
Egyébként az irodalomban is megjelent a mediátorok életéről könyv, bár kérdéses, hogy mennyi igazság van abban, mert valszeg csak a képzelet születménye. de én is valahogy úgy tudnám elklépzelni :)
Meg Cabot - Mediátor (sorozat)
Szellemek nincesenek, csak ti vagytok bolondok.
A lányodat meg add be egy szanatóriumba, bolondoknak nincs helye közöttünk.
Mindenkinek a diliházban a helye aki látott szellemet, mert szellemek nincsenek, csak scizophrénia, akik a legbolondabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!