Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki szellemet lát (de...

Ha valaki szellemet lát (de komolyan! ), az akkor már bolond is, vagy van rá valami magyarázat?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 17:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Rendes neurológiai epilepszia vizsgálat nem ártana (ha még nem volt) ha epilepszia akkor azt ki tudják mutatni. Én szorítok, hogy az legyen, mert ma már egészen jó gyógyszerek vannak és teljes élete lehet.
2010. jan. 2. 17:48
 12/24 A kérdező kommentje:
neurológián is voltunk, és nem tudnak semmit mondani.
2010. jan. 2. 17:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Én nem zárom ki, hogy valóban valami szellem zaklatja. A pszichológus talán jobban belelát majd. Ugye pszichológushoz mentek és nem pszichiáterhez? Nem tudom, hogy a neurológián volt-e villogólámpás mérés, mert az mindenképpen kellene(szerintem).Te tapasztalsz valamit a jelenségből a gyereked beszámolóján kívül?
2010. jan. 2. 18:18
 14/24 A kérdező kommentje:
hát volt egy-két dolog, ami megingatott, pl az adventi gyertya egyik gyertyája kialudt, és felgyúlt vissza, mielőtt a gyújtó odaért volna(bár már elég közel volt). meg volt olyan, hogy valami leesett, mert kértem, mutasson valami jelet. ezek voltak.amugy milyen az a villogólámpás vizsgálat?
2010. jan. 2. 18:36
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Általában nyugalmi állapotban (fekve) végeznek EEG vizsgálatot, miközben speciális lámpával villognak különböző ritmusban. Ilyenkor gyakorlatilag mesterségesen előidézik az epilepsziás rohamot. Egyik legbiztosabb módja az epilepszia bizonyítására. Persze ez sem minden epilepsziát mutat, de a nagy rohamosat (ájulással esetleg görcsökkel járót) többnyire igen.Én úgy , gondolom nem zárható ki, hogy tényleg paranormális tevékenység áll a háttérben, azonban előtte mindenképpen ki kell zárni a fizikai és lelki bajokat.
2010. jan. 2. 19:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Hu, elég ijeszti amit leirtàl :S

En ugy gondolkodom, hogy mindent meg lehet észérvekkel magyaràzni, igy osztom azon vàlaszolok véleményét, akik ugy gondoljàk, valamilyen neurologiai betegség àll a hàttérben. Bàr érdekes, az epilepszia nem tudom okoz-e viziokat, talàn inkàbb a skizofrénia.

Ugyanakkor irtad, hogy a legtobb vizsgàlat negativ. Ha a "természetfeletti" oldalt nézzuk , érdemes lenne egy regresszios hipnozist végeztetni, àltalàban ezzel a fajta hipnozissal lehet " visszamenni az idoben". Ehhez kulon végzettség kell a pszichologiàn belul, mert elég veszélyes. Adidg is probàld meg " meséltetni " a lànyod, mennyire " koherens" a torténete, ki ez a " lovag", hol élt, mi a neve, ki tudja, lehet van valami feljegyzés valahol errol a korrol vagy személyrol ( bàr, ha én lennék Te, és ràbukkannék valahol egy ilyen torténelmi alakra, hàt osszepisilném magam ijedtemben :D)

2010. jan. 2. 19:56
 17/24 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

Ne nézz hülyének, de benne van a pakliban, hogy a lányod médium, általában őket látogatják gyakran az asztrális síkról.

Ha tényleg nincs rá orvosi magyarázat és amúgy normális, akkor keressetek fel egy olyan embert, aki ilyennel foglalkozik. Nekem a lakásban voltak furcsa dolgok, pl. mindig bezárjuk az ajtót éjjel, de nyitva volt reggel, semmi egyéb jel nem volt...

Kutya ugatott minden zaj nélkül, egyenesen egy pont felé nézett, de semmi nem volt ott... TV magától kikapcsolt, pedig nem volt beprogramozva, stb.. Ez ilyen tipikus Poltergeist állítólag, a barátnőm foglalkozik ilyennel, benne van egy okkult körben is, és küldött egy őrzőt a lakásra, azóta semmi ilyen nincs.

Volt, hogy nagyon fájt a fülem, voltam dokinál, gyógyszertől sem lett jobb, megkértem, hogy segítsen. Tett egy ún. "gyógyító-jelet" a fülemre, 2óra múlva sokkal jobb lett...

Többször idéztek szellemet, a gyertyaláng a lélekhez van kötve, ha elalszik, jelen van a szellem is...

Én sem hittem nagyon a természetfeletti dolgokban, de vannak megmagyarázhatatlan dolgok.

Szerintem keress fel egy mestert.

2010. jan. 2. 20:02
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

19:47 vagyok. "Az agyi információáramlás az idegsejtek között kémiai átvivő anyagok, valamint elektromos jelek útján történik. Amennyiben az elektromos kisülések kontrollálatlanul és szabálytalanul tovaterjednek kóros agyi izgalmi állapotot hoznak létre. Attól függően, hogy az agy mely területe érintett, különböző kóros tüneteket okozhatnak. Leggyakoribbak a mozgászavarok, rángások, valótlan ízek, szagok, hangok, látási élmények észlelése, tudatzavarok, figyelmetlenség, elrévedés, eszméletvesztés. Az esetek 20%-ban ezen érzékelésbeli eltérések megelőzhetik az epilepsziás roham kialakulását (ezt nevezik aurának)."

Ezért gondolok én epilepsziára. Ám, én is utánajárnék, hátha valóban élt az a bizonyos lovag. Meglepő dolgok derülhetnek ki.

2010. jan. 2. 20:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
En ugy gondolom hogy ez schizofrenia.
2010. jan. 4. 20:41
 20/24 anonim ***** válasza:
34%

Szellemek léteznek. Kész. Pont. A lányod láthatja őket. Én úgy gyanítom, ez a lovag rátelepedett a lányodra és az ő energiájából táplálkozik. Ezért ájul el gyakran. Keress fel egy táltost, aki átsegíti ezt a lovagot a túlvilágra. (A lovag valószínűleg erőszakos halált halt, és lehet, hogy nem fogta fel, hogy ő meghalt. Ilyenkor nehezebben megy.)

Nálunk is voltak szellemek. Kisgyerekként én is láttam őket. Kamaszként márcsak érzékeltem. Elég sokszor emlegettem egy nevet és hogy kijön a szüleim ágya feletti képből és mesél nekem. A szellemek apukámmal jöttek el a szülői házból, aztán követték az első lakásunkba, majd a másodikba is. Éjszaka arra lettünk figyelmesek, hogy csukódik a konyhaajtó. Legalábbis a hangja megvolt. De nem nyitotta, csukta senki. Az ablakok pattogtak, én folyamtosan azt éreztem, hogy áll valaki a hátam mögött. Hívtunk egy táltost, ő érzékelte a szellemeket. Kérdezgette őket. (Mert kérdéseket is lehet feltenni nekik a szakember segítségével.) Végül a szellemek bebocsátást nyertek a kapun. Átmehettek. Egy idős hölgy volt és a kisbabakorú lánya. (Dédnagyszülőm és az egyik gyermekkorban elhunyt lánya.) Azóta egy férfi szellemet érzékeltem, de ő csak átutazó lehetett nálunk.

A válaszom lényege: A lányod nem beteg. "Csak" rátelepedett egy szellem. Keress fel egy táltost. Ő segít. Sok sikert. :)

L/17.

2010. jan. 9. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!