A kényszerbetegség kimutatható valamilyen agyi vizsgálaton?
Figyelt kérdés
Érdekességként kérdezem, mert ugyebár ez a betegség az agyi biokémiai folyamatok zavarából adódik, meg az agyi kommunikáció eltéréséből. Vagy valami ilyesmi, én annyira nem értek ezekhez az agyi dolgokhoz, ezért elnézést is kérek, de ha valaki esetleg tudja.. :)2014. jún. 8. 12:48
1/4 anonim válasza:
Alávetném magam ilyen vizsgálatnak, ami várhatóan objektíven eldöntené, hogy annak ellenére mennyire élvezem, mégis betegség-e?!
2/4 hektorr7 válasza:
Szerintem PET és MRI vizsgálattal kimutathatóak az agyi eltérések. A kényszerbetegeknek eleve nagyobbak az agykamráik úgy olvastam!
3/4 anonim válasza:
Betegségtudattal ér fel, ha valóban élvezem a kényszeremet??
(Első, 0%-os vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!