Milyen tapasztalataitok vannak a Fevarin nevű gyógyszerrel kapcsolatban?
Kényszerbeteg vagyok az orvosom ezt írta fel, azt mondta ez nagyon jó kényszerre. Eleve szorulásos vagyok, de bevettem a gyógyszert és iszonyatosan megfogott.
Szeretnék megszabadulni a kényszereimtől, de a szorulás még rosszabb, így nem szedem a gyógyszert.
Nektek segít a kényszereiteken?
Bennem is egyre inkább érlelődik a gondolat, hogy ne szedjem, most egy gyengébb antidepresszánst szedek, a mizapint, de úgy gondolom bőven elég ez az egy, csak hát a doki ugye javasolta a másikat is.
Viszont félek, hogy egyre több gyógyszert akarnak majd adni, mondjuk az a szerencse, hogy nem erőszakos a doki, rám bízza, hogy akarom-e vagy sem, de azért próbál meggyőzni.
Lehet, hogy a terápia segíthetne, de sajnos eddig olyanokon voltam, ahol nem éreztem jól magam, nem tudom hova kéne forduljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!