Milyen konkrét tapasztalataitok vannak a Memolife vitaminnal kapcsolatban?
Nem egy elemzésre vagyok kíváncsi, hanem tapasztalatokra. Olvasgattam itt a kérdéseket, de egy normális elfogadható választ sem találtam.
És mennyi idő után érezhető a hatása?
Nem vizsgaidőszakra vagy érettségire kell, csak a mindennapokra a tanuláshoz és a koncentrációs készség javításához.
Tehát tapasztalatot! :)
Öcsém...a kérdező direkt a Memoliferól kérdezett, akkor nem is értem, h válaszolóknak miért minden másról kell írni!
Én még nem próbáltam, de én is sok helyen néztem neten véleményeket, sokan azt írták, h segít, volt akinek vizsgaidőszakra kellett és 3 hét után is tapasztalt jobb eredményeket, mint mielőtt szedte volna.
Hogy mik vannak benne igazából oly mindegy, nem drog, vagy vmi hűűű..., de ki tudja mik vannak benne...az élelmiszereinkben sokkal több káros cucc van...és azokat is naponta szedjük, akaratunkon kívül...még kikerülni is nehezen tudjuk.
Én kifogom próbálni mindenesetre, ha a teljes kivizsgálásokon túl vagyok...max. nem érek semmit se vele el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!