Voltatok már Csernus dokinál? Ha igen, mik a tapasztalataitok? Ha nem, mit gondoltok róla (műsor, könyv, előadások alapján)?
Szia!
Én csak az előadásait szoktam néha nézni, de a véleményem az, hogy szerintem jól csinálja. Igaz néha szerintem túlzásba viszi, mármint a bunkósság és az őszinteség határát eléggé feszegeti, de ugyanakkor szerintem nagyon is elgondolkoztató az előadása. Mi emberek, sajnos néha nem tudunk vagy nem akarunk belátni bizonyos dolgokat, és ő az aki kimondja azt, amit már mi is tudunk, csak félünk vele szembesülni... Igaz stílusra nem egy Müller Péter, de szerintem néha az embernek ez kell, mikor keményen fölrángatják a földről.
youtube: Dr. Csernus - popper péter
Meg, megvan a saját véleményem. Az a legfontosabb.
Én az ellenkezőjét tapasztalom. Régen nagyon tetszett a műsora, teljesen másabb stílust képviselt, mostanra átment Paulo Colehová, borzalmasan közhelyes. Könyvei közül a Drogmát és a Bevállalját olvastam, itt még a régi Csernus jelenik meg, a többit meg sem vettem.
Múltkor kiírja ezt facebookra:
"Nagyon sokszor felteszünk olyan kérdést, amire pontosan tudjuk a választ..." /Dr. Csernus Imre/
Belájkolták neki ezer valamennyien. Borzalmasan közhelyes, minden mondata klisé. A régi, odamondogatós Csernus viszont zseniális volt, ha még nem nézted meg, ajánlom a youtubeon a Bevállalja videókat, tanulságosak.
És még hozzátenném, hogy párkapcsolatokról beszél, holott ő azt hiszem 3szor már elvált. Számomra etéren ő nem tud hiteles maradni.
Mondjuk úgy a felét láttam a régi Bevállalja? részeknek(de vannak kedvenceim, amit kb. 10x), plusz pár előadás neten, plusz A nő hangoskönyv meghallgatása...
Hát, nem tudom, ő maga nyilatkozott vmit, hogy a régieket már nem is úgy gondolja...
Szóval személyesen senki nem találkozott vele?
evidens dolgokat mond el, ilyen megmondom a tutit köntösben
amiatt érzik sokan "ütősnek", mert semmi önismeretük nincs sokszor, meg tudatosságuk, hogy valamit miért is tesznek igazán
meg amiatt is tünik jónak, mert nagyon sokan átvágják saját magukat is, és erre rámutat sokszor de erre kb minden türhető pszichó képes
sokszor meg mellélő
azt meg elképzelni se merem, hogy egy bántalmazásban tönkrement embernek mennyit árthat a sablon kezeléseivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!