Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Voltatok már Csernus dokinál?...

Voltatok már Csernus dokinál? Ha igen, mik a tapasztalataitok? Ha nem, mit gondoltok róla (műsor, könyv, előadások alapján)?

Figyelt kérdés

2013. máj. 20. 16:42
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
89%
voltam nála, elég extrém módon tartja eléd a tükröt és nehéz hozzá időpontot szerezni. a problémádhoz és a személyiségedhez kell keresni terapeutát. egyébként eléggé "képben van".
2013. máj. 21. 13:53
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
Én még nem jártam nála, de ha ugyanazt műveli mint a műsorában szerintem jó lehet. Viszont hallottam olyan esetről is hogy valaki elment hozzá, elmondta az illető mi a baj, min szeretne változtatni, Csernus csak annyit mondott, oké akkor hozzá is láthat :D És ezért fizetett az illető kb 20 ezret. Egyébként állítólag ilyen félév múlva lehet hozzá leghamarabb bekerülni, és úgy tudom csak két nap rendel, úh. nehézkes.
2013. máj. 21. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

A problémáinkat azt hiszem tudjuk a lelkünk mélyén. Csak mint a kisgyerek, várjuk a csodát, a megmentőt. Ebből hoz vissza Ő , hogy :igen, te vagy a hunyó, ez a te problémád!!

És ne hidd, hogy valaki kihúz más, belőle....

2013. máj. 21. 16:22
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
....kiegészítés. Hát szóval nem röpködnek a jó tündérek, hogy megmentsenek. Erre ne várjatok!! --- Ő bevállalja Óz szerepét. ennyi.
2013. máj. 21. 16:30
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
Attól, hogy még háromszor elvált még igenis tud hiteles lenni. Ugyanis az tud a legjobb tanácsokat adni, aki már járt abban a cipőben. Nagyon nem szeretem ezt az előre ítélkezést, tudjuk mi hogy miért romlott meg a házassága, nem csak egy emberen múlik a dolog, hanem múlhatott akár a feleségén is.
2013. máj. 21. 18:08
 16/24 A kérdező kommentje:

1.: Örülök a sok válasznak.

2.: Azért mégiscsak voltak páran A dokinál, irigylem őket:)

Most kezdtem el olvasni a Drogmát.

2013. máj. 21. 18:21
 17/24 Nagyfater ***** válasza:
52%
Kókler. Kidobott pénz, amit rászánsz.
2013. máj. 24. 13:55
 18/24 anonim ***** válasza:
59%

Felfuttatott celeb.

Bizonyos értelmi szinten (alatt) használhat amit csinál, felette meg lásd a 12.-es választ. Úgy fog reagálni.

2013. máj. 25. 22:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne feledkezzünk meg a

placebo hatásról!

Miszerint, nagyon nem mindegy ki mondja ugyanazt.

Ha Csernus doki szavaira vágyunk, az ő placebo hatása lesz a legerősebb. - És ehhez adódik hozzá a valós gyógyerő.

Tehát, nem a nulláról indul a segítsége, mert ha rá vágyunk már bőven pozitív a "placeboja".

2013. máj. 26. 12:05
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Én is a 18assal értek egyet, bizonyos értelmi szintig tök új dolgokat mondhat ami érdekes lehet nekik.
2013. máj. 26. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!