Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek Csernus...

Mi a véleményetek Csernus Imre: Ki nevel a végén? C. könyvéről. Kinek milyen gyermeknevelési könyv tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Csernus konyveit nem fogadja el a szakma.
2010. szept. 7. 13:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon sok okosság van benne, de inkább nagyobb gyerekeknél lehet hasznosítani. Nem konkrét tanácsokat ad, hanem elmeséli, hogy milyen hibákból mi sülhet ki pár év múlva. Nekem tetszett.
2010. szept. 7. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Le lehet valahonnan tölteni ezt a könyvet?
2010. szept. 7. 13:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez tetszett nagyon: [link]

Csernus szerintem érdekes, de túl durva. Kisgyerekekkel kapcsolatban nem sok minden hasznosítható tőle. Ő inkább a kamasz- és ifjúkori problémákhoz ért.

2010. szept. 7. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett Csernus könyve. Igazából nem értem, miért gondoljátok, hogy a kamaszok neveléséhez nyújt segítséget? A fő üzenete az, hogy hitelesnek kell lenni a gyerek szemében és csak olyat elvárni tőle, amit magunk is megteszünk/ tiszteletben tartunk. És ezt talán nem kamaszkorban kekk elkezdeni.
2010. szept. 7. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!