Valaki tud jó gyermeknevelési könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 12:18
1/9 anonim válasza:
Aki laza anyuka nekik nagyon jó a Spock!
2/9 anonim válasza:
Én nagyon sok félét olvastam.. milyen témában kéne?
3/9 anonim válasza:
Deákné Bancsó Katalin - Anya taníts engem - ezt az internetről is le lehet tölteni, ha érdekel, küldöm privátban a linket!
4/9 anonim válasza:
3. válaszadó vagyok: amit ajánlottam az inkább fejlesztési lehetőségekről ír. De van másik: Dr. Thomas Gordon - Tanítsd gyermeked önfegyelemre!
5/9 A kérdező kommentje:
Az Anya,taníts engem, az nekem is megvan! De azért köszi!
Olyan érdekelne, ami segít megoldani, kezelni, ötleteket adni egyes szituációkhoz. (Pl:nem fogad szót, bilire szoktatás, hogyan kell kezelni a hisztiket stb...)
2011. aug. 10. 13:13
6/9 anonim válasza:
Ranschburg: Szülők könyve - szerintem érdekes, megalapozott, gyerekközpontú és gyakorlatias
7/9 anonim válasza:
a ranschburgot én is ajánlom, meg ezt:
8/9 anonim válasza:
Van egy sorozat az írót nem tudom: de a címek:
Ebadta kölyke neveletnel,
bepisil,
nem alszik nem eszik
stb
9/9 anonim válasza:
hiszti-szulok kezikonyve
az elejetol fogva olvasgatjuk a ferjemmel, egyreszt tok jo kepek meg jo dolgok vannak beleirva, masreszt jo program egyutt olvasni
konnyed, de velos, es jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!