Hogy aludjak? Bepánikolok az alvástól. Már 1 hete ébren vagyok!
Figyelt kérdés
Már egy hete nem alszok, lefekszem, fáradt is vagyok de bennem van az érzés hogy muszáj kialudnom magam, mert tegnap sem aludtam és ez így megy már több mint egy hete. Érzem ahogy fekszem, hogy ha ki is tudom kapcsolni az agyam, felriadok, hogy "mennyi lehet az idő?". Már magától az alvástól is bepánikolok. Hogy vessek véget ennek? Tönkreteszi az életem!!:(2014. jún. 7. 20:50
11/11 anonim válasza:
Nem lehet ,h.súlyos pánik betegséged van és az okozza v.más szorongásos vagy hangulati súlyos pszichiátriai zavar.Menj pszichiáterhez aki megmondja pontosan milyen pszichiatrati betegséged van mennyire nagyon súlyos ír fel gyógyszert megmondja hany naponta kell menni egyeb kezelést esetleg kórházat ha ilyen régóta nem tudsz aludni pszicoterapeutat pszichologjust.Ha minden ok néhány év alatt rendbe jossz hanem akkor eleted vegeig kell szedni a gyógyszereket meg kezelesekre stb.jarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!