A depresszióba bele lehet halni?
Ja értem na ez így már gáz!De ahogy leírtad a hiányát nekem nem az jött le , hogy barát hanem mintha a szerelmed lett volna. Nem lehet, hogy ámítod magad és szereted Te is Őt.
Nekem is volt barátom akivel 8 évig voltunk barátok és már 6 éve le se sz@r és ráadásul a fiamnak Ő lett a keresztanyja és egy nevettséged dologgal szakította meg , (nem kimondva) a kapcsolatot velünk. De én azt már évekkel előtte meg mondtam neki, hogy így lesz amire Ő ki is akadt , hogy hogy képzelek én ilyet róla? Inkább a párját küldené el ha olyan lenne az illető mint amit én felvázoltam neki.Amikor viszont bejött amit előre megmondtam még csak időm se volt, hogy erre emlékeztessem Őt. Azóta 1x láttam. Ennyi volt a barátsága. Vagy csak Én voltam barátja de Nekem Ő nem volt igazi barátom?
Igen, én a lány vagyok.
Nem vagyok belé szerelmes, csak nagyon hiányzik.
A kóros soványságtól én elég messze vagyok.
Inkább az ellenkezője kezd lassan eluralkodni rajtam. A minap is megjegyezte valaki, hogy elég sokat híztam. Az igazság az, hogy szinte zabálom a csokit, pedig egyáltalán nem érzem magam tőle jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!